Elit Construct

Elit Construct

Construiește imobiliare din anul 2006

Toate complexuri Elit Construct pe hartă

Construiește complexuri rezidențiale în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  2 obiecte

Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6
Finalizat în tr. 2 al anului 2018
Chişinău, str. Mihail Sadoveanu, 38/6
Bloc Locativ Pietrarilor 12/5
Finalizat în tr. 1 al anului 2016
Chişinău, str. Pietrarilor, 12/5

Vânzările sunt suspendate  1 obiect

Bloc Locativ Milescu Spătaru, 27
Chişinău, str. Nicolae Milescu Spătaru, 27

Despre dezvoltator Elit Construct

«Elit Construct» este o companie de construcții care a intrat pe piața imobiliară din Republica Moldova cu o concepţie nouă de management, ce corespunde strictelor standarde europene, de asemenea și cu o abordare inovatoare în proiectarea și aplicarea tehnologiilor de construcție. Tot ceea ce este mai bun, astăzi, în sfera construcțiilor, se oferă pentru soluții moderne, asigurând fiecărui client ample oportunități.

Având în vedere cerințele severe și exigente ale clienților faţă de locuințele noi, «Elit Construct», în procesul de construcție a tuturor unităţilor sale, monitorizează respectarea calităţii înalte, durabilităţii și siguranței clădirilor edificate. Acest lucru este facilitat de utilizarea celor mai avansate mașini și echipamente, corespunderea exactă a tuturor standardelor de construcție și respectarea fidelă a termenilor limită stabiliţi pentru punerea în funcţiune a obiectelor înălţate.

Fiecare complex rezidenţial este ridicat cu stabilitate seismica sporita a clădirii si este edificat exlusiv din material de înaltă calitate. De regulă, construcţia are o carcasă din beton armat, iar pereții exteriori sunt realizați din beton sau cărămidă. Toate clădirile sunt izolate suplimentar, cu un strat din polistiren (5 cm), iar fațada este căptușită cu tencuială decorativă.

În scările blocurilor locative sunt instalate lifturi liniștite și sigure, care au o capacitate crescută de încărcare. Finisarea tuturor holurilor și suprafeţei scărilor se realizează folosind granit și marmură. Pentru o izolare termică şi fonică mai bună, în fiecare apartament se instalează uși metalice «Biraders» și ferestre din plastic, cu cinci camere şi geamuri triple, ale companiei «SCHUCO».

Toate complexele pe care le construieşte «Elit Construct» au o zonă îngrădită, cu o parcare la sol, teren de joacă pentru copii și o zonă de odihnă confortabilă pentru toți locatarii. Orice client poate să-şi cumpere un apartament în astfel de clădiri noi, optând pentru varianta în rate sau achitând integral imobilul său.

O direcţie aparte a activităţii companiei este programul «Elit Design», datorită căruia fiecare proprietar are posibilitatea extraordinară să-şi aleagă, de la bun început, designul dorit al apartamentului. Un astfel de instrument modern şi minunat, de la compania «Elit Construct», vă permite să obțineți casa dvs. de vis, cu finisaje de calitate și mobilier la cheie, imediat după darea în exploatare a casei.

Elit Construct construiește în