Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Mihail Sadoveanu, 38/6

Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6 pe hartă Chişinău

str. Mihail Sadoveanu, 38/6

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje4
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftmarfă
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicaramida
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Termoizolarepolistiren expandat
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente4‑camere
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente60,39–62,53 mp

Informații despre Complexul locativ

La numai trei sute de metri de la Parcul Râșcani, la sectorul Ciocana, se amplasează Complexul Rezidențial de pe strada Mihail Sadoveanu, 38/6.

În apropiere de Blocul locativ se află un liceu, o grădiniță de copii, magazine, supermarkete și alte puncte de interes.

Compania de Construcții „Elit Construct” a realizat Complexul locativ și a îngrădit teritoriul lui cu un gard metalic, a amenajat bine curtea, a echipat un teren de joacă pentru copii, a construit o terasă și locuri de odihnă pentru maturi, plus a organizat locuri de parcare deschise.

Construcția Blocului locativ este proiectată în așa mod că deține o rezistență seismică sporită. Pereții exteriori din cărămidă sunt termoizolați cu un strat de cinci centimetri de polistiren expandat. Fațada clădirii locative este decorată cu tencuială decorativă.

Ferestrele și ușile balcoanelor sunt vitrate cu geamuri termopane cu cinci camere și cu trei rânduri de sticle „SCHUCO”. În Blocul locativ este un ascensor fiabil cu o capacitate înaltă de ridicare a greutăților.

Vânzarea apartamentelor din Complexul Locativ de pe strada Mihail Sadoveanu, 38/6 este efectuată în variantă albă a finisării. Este efectuată instalarea ușii blindate la intrare în apartament, contorizare deplină, este conectată linia de telefon și pentru TV și sunt dotări pentru asigurarea locuințelor cu internet de mare viteză.

Unde se afla Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6?

str. Mihail Sadoveanu, 38/6.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6 în Chişinău?

Dezvoltator Bloc Locativ Mihail Sadoveanu 38/6 – Elit Construct.