bd. Mircea cel Batrîn, 31/5
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mircea cel Batrîn, 31/5

bd. Mircea cel Batrîn, 31/5 pe hartă Chişinău

bd. Mircea cel Batrîn, 31/5

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje8 + parter
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Spațiu de parcaredeschisă și garaje la parter

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Un nou Complex Locativ a crescut în municipiul Chișinau la sectorul Ciocana pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5.

Infrastructura

Complexul Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 este amplasat în apropierea zonei de parc cu o infrastructură dezvoltată cu astfel de puncte de interes în apropiere:

Puncte comerciale: Supermarketele: „№1”, “Green Hills”, “Rogop”, “Linella” şi Centrele Comerciale: “Eco Moldova” şi „Mayer-Mobilă”. Magazine pentru copii, o librărie, farmacii și secții bancare.

Centre medicale: Centru medical „Neokinetica” și Clinică stomatologică.

Divertisment și odihnă: Parcul ”Râșcani-Ciocana”,săla de sport ”Global Fitness Club” şi bazinul pentru maturi şi copii “Fitness famili”, salon de frumusețe, restaurantе, cafenele și pizzerii.

Instituții de învățământ: Grădiniţele №211, №188, №212, Liceul ”Mihail Berezovschi” și Liceul „Igor Vieru”.

Locuri sfinte: Biserica Sfântului Ioan Iacob Hozevitul.

Căi de transport

Acest Complex locativ este situat pe bulevardul central a sectorului Ciocana și are acces la strada Dumeniuc. Pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 circulă o mulţime de microbuze, troleibuze şi autobuze în toate direcţiile oraşului şi în afara Capitalei. De aici facem doar numai 25 de minute până la Gara Feroviară şi doar 17 minute până la gara de Nord parcurgând 6 km. Aeroportul se află la o distanţă de 17 de km şi la el puteţi ajunge în 40 de minute. Din centrul Capitalei venim prin strada Studenților în 20 de minute și parcurgem 8 km.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 se compune din două blocuri cu a câte opt etaje locative plus la parter sunt garaje. Complexul este construit în stil modern cu design de minimalism într-o gamă de culori optimistice. Clădirile au carcasă monolit din beton armat iar pereții sunt clădiți din cărămidă roșie. Fațada construcției are izolare termică și este finisată cu materiale calitative.

Fiecare apartament are încălzire autonomă, geamuri termopan și uși de metal la intrare. Locuințele sunt conectate la rețelele de apă, gaz, electricitate, telefon, interfon, TV și internet prin fibră optică.

Amenajarea Complexului locativ

Complexul Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 are o curte interioară îngrădită unde este amenajat un teren de joacă pentru copii. La parterul blocurilor locative sunt construite garaje individuale și debarale. La fel există locuri de parcare terestră. Blocurile sunt dotate cu ascensoare moderne silențioase. Pardoselele scărilor din bloc și spațiilor comune sunt acoperite cu marmură.

Apartamente

Apartamentele Complexului Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 sunt amplasate câte șapte apartamente la un etaj locativ și se dau în exploatare ”în versiune albă”. În blocurile locative există apartamente cu o cameră, cu două și cu trei camere într-o gamă largă de planificări între astfel de spații:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt cu o suprafață între 39mp până la 44mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt cu o suprafață între 58mp până la 78mp;
  • Apartamentele cu 3 camere sunt cu o suprafață între 90mp până la 91mp.

Din geamurile locuințelor se deschite o priveliște minunată.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou:

BlocurileComplexulului Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 sunt construite de Compania de construcții ”Torconstruct Prim’’ SRL ce a fost fondată în anul 2012. Pentru a primi o consultație în privința posibilităților de cumpărare a imobiliarului nou în acest Complex locativ, sunteți așteptat în oficiul Companiei de construcții ”Torconstruct Prim’’ SRL.

Mai multă informaţie detaliată despre locuinţele Complexului Locativ de pe Bulevardul Mircea сel Bătrân, 31/5 și metodele de cumpărarae a apartamentelor noi, citiţi pe site-ul oficial al Companiei de construcţii ”Torconstruct Prim’’ SRL.

Unde se află ?

bd. Mircea cel Batrîn, 31/5.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în bd. Mircea cel Batrîn, 31/5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul bd. Mircea cel Batrîn, 31/5 din Chişinău?

Dezvoltătorul bd. Mircea cel Batrîn, 31/5 este – Torconstruct Prim.