Torconstruct Prim

Proiecte dezvoltator Torconstruct Prim

Construiește începând cu 2012
torconstruct.md
0 proiecte
în construcție
3 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Torconstruct Prim

Compania «Torconstruct Prim» a fost înființată în anul 2012 și se ocupă de construcția complexelor rezidențiale în Chișinău. Specialiştii organizației construiesc diverse obiecte, efectuând lucrările rapid, calitativ și cu toată responsabilitatea. Compania se evidenţiază prin profesionalism și capacitatea de a face față celor mai dificile sarcini în activitatea sa, fapt apreciat pe măsură de către toți clienții acestui dezvoltator.

«Torconstruct Prim» este bine cunoscută în rândul populației capitalei moldovenești, deoarece oferă servicii de calitate și îşi îndeplinește toate obligațiile asumate anterior. Blocurile rezidențiale, construite de companie se caracterizează ca imobile sigure, confortabile și moderne, satisfăcând nevoile consumatorului de astăzi.

Toate obiectele sunt edificate pe baza celor mai recente realizări tehnice în domeniul construcțiilor, folosind doar materiale de înaltă calitate, de la producători renumiți. Fiecare clădire este supusă unei izolări termice exterioare suplimentare a fațadei, iar ferestrele moderne din PVC, instalate în complexele rezidenţiale asigură căldură și izolare fonică sporită a apartamentelor.

Compania «Torconstruct Prim» se dezvoltă în permanență, crescându-şi capacitățile sale, surprinzând și bucurând clienții prin construcţia de noi obiecte. Iar experiența îndelungată a colaboratorilor serveşte drept garanție excelentă pentru finalizarea în termen a oricărei clădiri aflate în construcție. Ca urmare, «Torconstruct Prim» reuşeşte să satisfacă nevoile și cele mai isteţe așteptări ale tuturor clienților săi, impresionandu-i cu idei noi si realizând visul fiecărei familii despre propriul imobil în capitală.

Pentru o dezvoltare calitativă, compania de construcții «Torconstruct Prim» va continua să respecte standardele înalte în activitatea sa, va îmbunătăți în mod constant calificarea angajaților săi, ceea ce garantează, în cele din urmă, o prezență de succes pe piață.