Pietrarilor Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Pietrarilor, 16A

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Pietrarilor, 16A (Scara 1)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Pietrarilor Residence pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Facilităţiloc de joacă echipat
🟧 încălzireîncălzirea în pardoseală pentru Baie și Wc
🟧 LiftKLEEMANN
🟧 Numărul de scara3
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterana si deschisa
🟧 Termoizolarepolisteren și vată minerală
🟧 Сurte închisăsupraveghere video a zonei înconjurătoare

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente98
🟧 Spaţiu apartamente47–98 mp

Informații despre Complexul locativ

La liniște localizat cu zone verzi învecinat

Ansamblul rezidențial „Pietrarilor Residence” se găsește localizat pe adresa: strada Pietrarilor, numărul 16/1, cartierul Telecentru din sectorul Centru în orașul Chișinău.

Blocurile rezidențiale sunt amplasate într-o zonă liniștită și curată ecologic și facilită de vecinătatea cu Parcul Valea Morilor din apropiere. Și ansamblul rezidențial are în vecinătate așa puncte strategice ca: Ministerul Apărării, Sediul TeleRadio Moldova și Televiziunea Publică a Republicii Moldova.

În proximitatea locuințelor noi este Oficiu Poștal MD-2021, Centrul Medici de Familie Nr. 7, este Farmacia Orient, este sala sportivă „Ogun”, sunt câteva cafenele, un restaurant, o cofetărie, o librărie, se află Piața Agroalimentară „Docuceaev”, centrul Comercial „MoonCity”, un magazin de mobilă, supermarket-ul Nr. 1, supermarket-ul Linella și „Mini Fidesco”.

La doar 900 de metri pietonal funcționează Liceul Teoretic „C. Sibirschi” și Grădinița de copii Nr. 6, iar la 1,7 km de la complex se află Liceul de Științe a Moldovei.

Din locul de amplasare a imobilelor noi este acces facil către centrul capitalei și către toate sectoarele Chișinăului și foarte ușor sunt accesibile suburbiile orașului din partea sud-vestică. Destul de aproape de locuințe sunt stațiile mijloacelor de transport în comun cu troleibuze, rutiere și autobuze. Și sunt de parcurs circa 5,1 km de la complexul cu locuințe până în centrul Chișinăului, sunt 5,5 km până la Magazinul Unic/Piața Centrală și Gara Centrală, Gara Feroviară se află la o distanță de 5,7 km, Auto Gara de Nord este la 6,9 km, iar Gara Auto de Sud este localizată la doar 2,2 km față de locuințe, distanța până la Aeroportul Internațional din Chișinău este de 14,8 km.

Detalii de amenajare și caracteristici constructive a complexului

Complexul de locuințe „Pietrarilor Residence” este compus din două corpuri de bloc și este structurat pe trei scări locative. Toate imobilele sunt proiectate cu câte un Parter și 10 Etaje rezidențiale.

Clădirile locative sunt solide și beneficiază de construcții durabile, acestea au un nivel sporit la seisme. La realizarea blocurilor sunt folosite cele mai moderne și inovative tehnologii și doar materiale de construcții calitative și eficiente termic. Carcasa caselor de apartamente este formată din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat, iar umplutura pereților este realizată din cărămidă cu grosimea de 120 mm și din blocuri din BCA 100-200mm, unde înălțimea liberă a fiecărui etaj este de 3 metri. Fațadele imobilelor sunt perfect izolate termic și sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă cu tâmplărie exterioară instalată din profil PVC de calitate superioară de clasă și producere germană de la firma „Rehau AG” și cu 5 camere termice și geam termopan „clar” „Guardian” cu efect de păstrare a energiei termice și cu acoperire low-e de tip „four season”. Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare moderne de la firma Kleemann, care sunt sigure, rapide și liniștite în funcțiune. Întreg complexul locativ beneficiază de sistem de alarmă autonomă în caz de incendiu.

În curtea ansamblului de locuințe există și un spațiu de joacă pentru copii, care este modern echipat cu echipamente sigure, luminoase și interesante. Iar pentru părinți sunt gândite locuri de relaxare și petrecere plăcută a timpului liber împreună cu vecinii alături de copilașii dragi.

Pentru locatarii ce dețin transport personal în complexul rezidențial sunt prevăzute în total 60 de locuri de parcare organizate subterane și supraterane. Întreg teritoriul ansamblului imobiliar „Pietrarilor Residence” este complet sub supraveghere video.

Apartamente, suprafețe și utilități

Complexul de imobile „Pietrarilor Residence” este prevăzut cu un total de 98 de unități locative, dintre care toate sunt proiectate cu balcoane simpatice și cu logii spațioase. Apartamentele de pe strada Pietrarilor au scheme inteligent proiectate cu una, două și trei camere finisate - „la alb”. Locuințele cu o cameră sunt proiectate cu scheme funcționale cu spațiul de la 47,42 mp și până la 58,9 mp. Locuințele cu 2 odăi sunt oferite în mai multe tipuri de scheme și au spațiile cuprinse între 68,6 mp și 79,6 mp. Proprietățile locative cu trei camere au spații generoase și sunt oferite cu suprafața, ce începe de la 79,7 mp și ajunge până la 98,8 mp.

Autonom este montat sistemul de încălzire pentru fiecare apartament și locuințele sunt dotate cu centrale termice în condensații de producere germană, de marca „Buderus Logamax Plus GB062”, care are puterea de 24Kw și încălzesc radiatoarele din apartament și apa din băi și bucătării.

Toate apartamentele din complex beneficiază de telefonie, televiziune și au internet.

Din ferestrele panoramice ale locuințelor se deschid vederi excelente asupra vecinătăților, nu ratați șansa de a deveni stăpân a unui apartament modern și confortabil, localizat la liniște și nu departe de centrul capitalei.

Dezvoltatorul ansamblului de imobile „Pietrarilor Residence” este compania de construcții „Eurostil Construct” S.R.L., care are o experiență vastă și funcționează în domeniul proiectării construcțiilor, montării a tuturor instalațiilor inginerești, finisării fațadelor în diverse tipuri, efectuării lucrărilor de finisare exterioară, interioară, ș.a. Lucrările și obiectele imobiliare realizate de către firma „Eurostil Construct” sunt excepționale și unice, au aspecte surprinzătoare și ating cele mai înalte standarde de construcție.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului – companiei „Eurostil Construct” sunt afișate mai multe informații utile și sunt prezentate toate proiectele finisate, de asemenea se află afișate și alte detalii despre apartamentele din complexul locativ „Pietrarilor Residence”, vă rugăm să treceți direct pe pagina web pentru a afla disponibilitatea locuințelor, metodele de plată acceptate și contactele managerilor de vânzare.

Unde se află Pietrarilor Residence?

str. Pietrarilor, 16A.

Termen de finalizare Pietrarilor Residence?

Scara 1, Scara 2, Scara 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pietrarilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pietrarilor Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Pietrarilor Residence este – Eurostil Construct.