Eurostil Construct

Proiecte dezvoltator Eurostil Construct

Construiește începând cu 2003
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Proiecte finalizate

2 proiecte

Despre dezvoltator Eurostil Construct

Compania «Eurostil Construct» funcționează cu succes pe piața construcțiilor din Republica Moldova din anul 2003. De-a lungul acestui răstimp, compania ocupă o poziție impunătoare în domeniul construcțiilor civile și industriale, reconstrucției și restaurării clădirilor. Toate proiectele, implementate de către «Eurostil Construct», sunt realizate în conformitate cu cerințele stricte ale normelor de construcție și a tehnologiilor moderne în această ramură, oferind comoditate sporită, confort și siguranță viitorilor locatari.

Compania de construcții execută proiectarea clădirilor industriale și civile, construiește obiecte cu destinaţie diversă, efectuează lucrări de reconstrucție și restaurare în clădiri istorice și dărăpănate. Specialiştii «Eurostil Construct» instalează reţele de comunicaţii inginereşti (apa, electricitate, canalizare, gaz etc.), atât în interiorul cât si exteriorul obiectelor, realizează o gamă completă de decoraţiuni interioare si exterioare. În ultimii 5 ani, dezvoltatorul a lucrat ca antreprenor general, îndeplinind toate lucrările necesare la cheie, inclusiv punerea nemijlocită în funcțiune a obiectelor construite.

Concomitent cu activitatea sa principală, din 2003 «EUROSTIL CONSTRUCT» este dealerul oficial al companiei slovene «TRIMO», lider în domeniul construcțiilor de oțel și a panourilor sandwich. În calitate de partener al companiei «Trimo» pe teritoriul Republicii Moldova, «Eurostil Construct» proiectează, furnizează și instalează clădiri prefabricate din oțel cu panouri sandwich. Rezultatul unei astfel de cooperări fructuoase a fost încorporat în șase obiecte mari, construite în Moldova folosind tehnologia «Trimo».

Succesul companiei «Eurostil Construct» se explică prin potențialul major al angajaților săi experimentați (personal administrativ și ingineresc - 65 de persoane, de asemenea personal tehnic și producător - 200 de persoane) și bază proprie de producție tehnică, situată în Chișinău pe str. Munceşti nr.799.

Pe teritoriul acestei baze moderne funcţionează o uzină de beton cu o capacitate de 100 m3 / oră, uzină de asamblare a plăcilor de pavaj presate cu o capacitate de 500 m2 pe zi și o instalație pentru fabricarea structurilor din aluminiu și metaloplast (ferestre, uși, fațade, jaluzele ş.a.). Compania dispune, suplimentar, de propriul autoparc, diverse echipamente și tehnologii specializate.

Seriozitatea capacităţilor companiei «Eurostil Construct» este confirmată în fiecare clădire construită sau obiect edificat, şi acest lucru este remarcat, în mod regulat, de comentariile clienților recunoscători ai dezvoltatorului, care-i admiră uimitoarele imobile.