Complex Oasis
în Chişinău

Prețul / m2
se clarifică
Dezvoltator
Adresa
str. Bogdan Voievod, 1

Mai detaliat despre bloc

str. Bogdan Voievod, 1 (Complex Oasis)
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2020

Schițe și prețuri în Complex Oasis

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 ianuarie 2023
1 camerede la 45.4 m2prețul se clarifică
2 camerede la 68.2 m2prețul se clarifică
3 camere83.42–122.4 m2prețul se clarifică
Penthouse-uride la 208.45 m2prețul se clarifică

Complex Oasis pe hartă Chişinău

Документы объекта

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizatie de construire

Modalități de achiziție a unui apartament în Complex Oasis

Ipotecă de dezvoltator

Filmari aeriene 360

Vară 2019
Întoarceți-vă telefonul pentru a vedea mai mult
Uitați-vă pe șantier și împrejurimile lui zburând cu drona

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje17
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţirestaurant, centru SPA, sală de forţă, piscină, centru de dezvoltare a copilului, un parc amenajat în curtea blocului (1 hectar), zonă de joacă pentru copii, curăţătorie pentru haine, servicii de curăţenie a apartamentelor
🟧 Lift pasager
🟧 Numărul de scara7
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu două nivele, terestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Inălțimea tavanului3–3,2 m
🟧 Numărul de apartamente550
🟧 Spaţiu apartamente46–270 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial de lux „OASIS” se află așezat chiar în centrul sectorului Râșcani, pe strada Bogdan Voievod, nr. 1 în municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „OASIS” se află situat într-o zonă în plină dezvoltare. Cu o mulțime de locuri de odihnă, divertisment și agrement, puncte comerciale, puncte de menire socială, instituții educaționale și de învățământ, Centre medicale și toate acestea se află la doar câțiva pași de la Proiectul rezidențial „OASIS”: Centrele Comerciale „Soiuz”, „Loial” și „PanCom”, fast food-urile McDonald’s și KFC, o mulțime de cafenele și restaurante pentru satisfacerea tuturor gusturilor, secții bancare, farmacii, saloane de frumusețe, spitale, centre medicale și clinici stomatologice.

Pentru copii în apropiere de casă funcționează Grădinița nr. 5, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic „Alecu Russo”, Colegiul Tehnologic și Colegiul Financiar Bancar.

Nu departe de Complex este în stadie de construcție Centrul Comercial Kaufland.

Imediat lângă clădirea locativă se află Biserica Ortodoxă a Sfântului Mucenic Valeriu.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial „OASIS” se situează foarte comod - la intersecția Bulevardului Moscova cu străzile: Bogdan Voievod, Alecu Russo și Kiev. Pe unde este un trafic intens și circulă un număr foarte mare de transport public cu autobuze, troleibuze și rutiere la toate sectoarele Chișinăului și în toate direcțiile capitalei. Din acest loc este foarte ușor și repede de ajuns la orice punct de care sunteți interesat.

Centrul capitalei se află la doar 3,4 km de la intrarea în bloc. Până la Gara Feroviară se parcurge o distanță de 4,9 km prin strada Albișoara. Piața Centrală și Gara Centrală este la 4,6 km. Auto Gara de Nord se află la 3,5 km iar Auto Gara de Sud la - 9 km. Aeroportul Internațional Chișinău este situat la 15,9 km.

Caracteristica Tehnică a construcției și date generale despre Proiectul Rezidențial

Complexul Rezidențial „OASIS” constituie o clădire de apartamente, care este împărțită în 7 blocuri locative. Toate blocurile dispun de câte 17 nivele și sunt construite în formă de semilună. Imobilul este construit din cărămidă. Are instalată tâmplăria exterioară profil PVC și geam termopan.

Fiecare scară locativă este echipată cu a câte trei ascensoare moderne. Lifturile funcționează prin intermediul cartelelor de acces. Două lifturi sunt destinate locatarilor de la etajele 1-17, iar al trei-ea este în folosință numai pentru rezidenții de la etajele 15 – 17.

Amenajarea Complexului Rezidențial „OASIS”

Complexul locativ are o curte de tip – închis. În incinta Rezidenței este amenajat un hectare întreg de zonă de parc privat. Blocurile de apartamente dispun de spații comerciale cu vitrine panoramice. Pentru rezidenți sunt prevăzute buticuri și magazine, este un Centru de dezvoltare pentru copii „Star Kids” și zonă de joacă pentru copii, funcționează un Centru SPA, o piscină, sală de fitness și de forță de la Aguaterra Wellness, este un restaurant modern cu priveliști uimitoare. De asemenea la dispoziția locatarilor funcționează o farmacie, o curățătorie pentru haine și este un serviciu de curățenie a apartamentelor.

Fiecare scară a Blocului de apartamente dispune de câte un lobby modern amenajat cu bar, fotolii și canapele moderne și cu servicii de concierge 24 din 24.

La dispoziția rezidenților, există construite două nivele cu locuri de parcare subterane. De asemenea pentru transportul locatarilor este prevăzută o parcare terestră care dispune de pază.

Complexul locativ dispune de un sistem de supraveghere video și monitorizare, la acest sistem sunt unite un număr total de 250 de camere de supraveghere, montate la intrare în scări și la ascensoare, în parc și în jurul perimetrului clădirii.

Complexul locativ dispune de securitate 24 din 24, este un portar și un gardian și are un serviciu de curățare a teritoriu intern și din exteriorul curții.

Accesul în clădire în timpul nopții se efectuează printr-un cod personal de acces.

Descrierea apartamentelor

Proiectul excepțional „OASIS” propune la dispoziția cumpărătorilor un număr total de 550 de unități locative cu scheme ultra moderne și foarte confortabile cu una, două și cu trei camete. La etajele 15, 16 și 17 sunt amenajate penthouse-urile cu spații generoase cu suprafața totală între 100 mp și 270 mp.

Suprafața construită a locuințelor care sunt amplasate între nivelele 1-14 începe de la 46 mp și ajunge până la 120 mp.

Apartamentele de la etajele 1-15 dispun de înălțimea tavanelor de 3 metri, iar locuințele de la etajele 16 și 17 au înălțimea tavanelor de 3,20 m.

Apartamentele de la etajul întâi până la etajul 17 sunt dotate cu plite de gaz, care la dorința cumpărătorului pot fi schimbate pe aragaze electrice.

Locuințele se predau finisate la alb, dispun de sistem de încălzire autonom și individual și au uși blindate instalate la intrare.

Despre Dezvoltator și metodele de achiziționare

Ansamblul Rezidențial „OASIS” este proiectat concomitent cu arhitectul ucrainean Yuri Belikov și este dezvoltat de Compania de Construcții „ELDORADO TERRA” S.R.L. Această companie este bine cunoscută pe piața construcțiilor din Moldova timp de 14 ani. Și deja a cucerit încrederea cumpărătorilor prin faptul îndeplinirii promisiunilor sale și prin momentul finisării construcțiilor sale la timp.

Dezvoltatorul oferă posibilitatea de achitare în rate pentru o perioadă de 7 ani (fără confirmarea venitului oficial și fără prezentarea istoriei creditare).

Este acceptată cumpărarea imobilelor în ipotecă.

Sunt bineveniți cumpărătorii care pot achita costul întregului apartament în mărime de 100% în prealabil.

Pentru mai multe informații detaliate, amănunte și materiale utile despre apartamentele incomparabilului Complex Locativ „OASIS”, mai multe poze, schemele locuințelor, facilitățile locatarilor Rezidenței, contactele și adresa departamentului de vânzări, sunteți invitat cu plăcere pe site-ul web al Companiei de Construcții „Eldorado Terra”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Complex Oasis?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Eldorado Terra Oasis.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Complex Oasis în Chişinău?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Complex Oasis?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Complex Oasis în Chişinău?

Modalități de plata în Complex Oasis: Ipotecă de dezvoltator.

Termen de finalizare Complex Oasis?

Complex Oasis – construit.