Eldorado Terra

Eldorado Terra

Construiește imobile din 2007

Ansambluri rezidențiale curente de la Eldorado Terra  1 obiect de vânzare

Complex Oasis
Finalizat în 4 tr. 2020
Chişinău, str. Bogdan Voievod, 1

Toate complexuri Eldorado Terra pe hartă

Construiește complexuri locative în Chişinău

Complexuri rezidențiale vândute  6 obiecte

Eldorado Terra Ciocana
Finalizat în 4 tr. 2016
Chişinău, str. Ginta Latina, 12
Complex Eldorado Terra Viaduct
Finalizat în 1 tr. 2020
Chişinău, str. Natalia Gheorghiu
Eldorado Terra Decebal
Finalizat în 4 tr. 2012
Chişinău, bd. Decebal, 6/2-6/4
Eldorado Terra Neculce
Finalizat în 4 tr. 2011
Chişinău, str. Ion Neculce, 1/1
Eldorado Terra Docuceaev
Finalizat în 4 tr. 2008
Chişinău, str. Vasili Dokuceaev, 6
Eldorado Terra Dacia
Finalizat în 4 tr. 2006
Chişinău, str. Băcioii Noi, 16/1

Despre companie de construcție Eldorado Terra

Compania «Eldorado Terra» a fost înfiinţată în anul 2007 si a devenit rapid unul dintre liderii de pe piața imobiliară din Republica Moldova, fiind un exemplu demn de urmat, printre numeroşii săi concurenți. Dintre toate clădirile noi, de astăzi, obiectele «Eldorado Terra» se disting prin calitate impecabilă, fiabilitate maximă și confort excelent.

De-a lungul anilor de activitate cu succes, angajații companiei au reușit să obțină rezultate semnificative în construcția complexelor locative mari, aplicând numai tehnologii inovatoare și materiale de construcție calitative, respectând cu strictețe toţi termenii de punere în funcţiune a obiectelor. Actualmente, în cadrul companiei de construcții muncesc intens mai mult de 600 de persoane, iar asta vorbeşte despre faptul că un mare număr de familii de moldoveni pot sta împreună, trăi și lucra în patria lor.

Echipa «Eldorado Terra» este formată exclusiv din profesioniști calificați și cu experiență, care au fost capabili să construiască 6 obiecte mari din 42 de case de locuit, cu teritoriu adiacent amenajat si îngrădit, precum și infrastructură bine dezvoltată și necesară. În prezent, mai mult de 4.000 de apartamente și-au găsit deja proprietarii, iar curând, vor fi date în exploatare noi complexe rezidențiale pentru mii de cetățeni ai Moldovei.

În esenţa activității «Eldorado Terra» stă preocuparea constantă faţă de clienți, siguranța, confortul și bunăstarea acestora. Colaboratorii își îndeplinesc obligaţiunile onest și conștiincios, acordând o atenție deosebită solicitărilor și dorințelor viitorilor proprietari. O asemenea caracteristică distinctă permite dezvoltatorului să sporească în continuare şi mai mult nivelul de încredere al cumpărătorilor, direcționându-şi toate eforturile spre înțelegerea, anticiparea și satisfacerea nevoilor și așteptărilor clienților.

Apartamentele de la compania de construcții «Eldorado Terra», în prezent, sunt una dintre cele mai corecte alegeri, printre ofertele demne, existente pe piața imobiliară din Republica Moldova. Și dacă e să-ţi alegi propria locuință acum, atunci prioritate trebuie să dai doar celei mai bune!

Eldorado Terra construiește în