Eldorado Terra Ciocana
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ginta Latina, 12

Eldorado Terra Ciocana pe hartă Chişinău

Etape dezvoltare

construit
finalizat4 trimestrul 2016

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Numărul de case17
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Unde se află

Complexul locativ „ELDORADO TERRA 2” se amplasează în partea de est a orașului Chișinău, la Ciocana pe adresa fixă: Chişinău mun., Chisinau, Ciocana, Ginta Latina 12.

Ce găsim în apropiere

Complexul locativ „Eldorado Terra 2” este mai multe decât doar un Complex locativ - este un cartier locativ cu hotarele de la strada Ginta Latină până la starada Vadu lui Vodă și ajunge tocmai până la parcul de la Ciocana. Deci are o amplasara foarte comodă totodată este situat în apropierea punctelor de interes dar și este izolat de gălăgia drumurilor. În apropierea blocurilor Complexului locativ „Eldorado Terra 2” se află Piața ”AhgroMondial”. Copii pot fregventa Liceul teoretic Ginta Latină, școala №12 și grădinița de copii №32. Maturii și copii pot face sport pe Stadionul din apropierea caselor. La fel în apropierea imobilului nou uşor puteţi găsi: markete, restaurante, cafenele, bănci și farmacii.

Apartamentele Centrului Locativ „Eldorado Terra 2” se află sub supravegherea Bisericii din apropiere - Biserica ortodoxă Nașterea Domnului. Anume aici este locul unde simţiţi că nu vă lipseşte nimic. Şi tot de ce aveţi nevoie este foarte aproape.

Unde se afla Eldorado Terra Ciocana?

str. Ginta Latina, 12.

Termen de finalizare Eldorado Terra Ciocana?

Eldorado Terra Ciocana – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Eldorado Terra Ciocana.

Cine este dezvoltatorul Eldorado Terra Ciocana în Chişinău?

Dezvoltator Eldorado Terra Ciocana – Eldorado Terra.