str. Ginta Latină, 10
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ginta Latină, 10

str. Ginta Latină, 10 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețibeton aerat
🟧 Spațiu de parcaresubteran
🟧 Termoizolarevată minerală și polisteren spuma

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente35,3–74 mp

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial din strada Ginta Latină, 10 se mărginește cu o mică zonă de parc și se află la doar opt sute de metri de la Parcul Râșcani.

Blocul Locativ nou construit de la Compania „Sediorus” are ridicate nouă nivele. La parterul casei se amplasează spații comerciale și puncte de infrastructură personală. La subsolul casei locative se află organizat un parking subteran.

Clădirea Complexului Rezidențial este construită pe baza unei carcase fiabile din beton armat monolit, pereții exteriori sunt zidiți din blocuri de gazobeton și din exterior sunt termoizolați cu polistiren spumat de calitate superioară cu centuri anti incendiare din vată minerală.

Geamurile instalate dispun de profil plastic cu trei rânduri de sticle. Pereții interiori a apartamentelor și compartimentele sunt realizate din plăci de ghips, iar pereții blocurilor sanitare sunt realizați din cărămidă.

Complexul Rezidențial de pe strada Ginta Latină, 10 dispune de apartamente proiectate cu spațiile totale de la 35 mp până la 74 mp, vânzarea apartamentelor se efectuează în schițe cu 1-2 camere. Locuințele se predau cumpărătorilor finisate în „versiune albă”.

Unde se află ?

str. Ginta Latină, 10.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Ginta Latină, 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Ginta Latină, 10 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Ginta Latină, 10 este – Sediorus.