Sediorus

Proiecte dezvoltator Sediorus

Construiește începând cu 2000
0 proiecte
în construcție
5 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Sediorus

Compania «Sediorus» a fost înființată în anul 2000, iar nemijlocit cu construcţia caselor de locuit și obiectelor comerciale s-a ocupat începând cu anul 2004. Pe parcursul ultimilor ani s-au finalizat mai multe proiecte de succes, care au fost construite în zone liniștite și confortabile ale capitalei moldovenești. Complexele locative sunt situate în locuri cu o infrastructură bine dezvoltată, iar în imediata apropiere se află toate obiectele necesare pentru viaţa şi activitatea modernă.

«Sediorus» construiește casele sale cu ajutorul unei carcase foarte puternice din beton armat monolitic, iar pereții exteriori îi ridică din blocuri de beton gazos, cu izolare suplimentară, folosind spuma de polistiren termoizolantă. Acest material termoizolant are proprietăți foarte eficiente și posedă o compoziție antiincendiară sporită.

Blocurile de ferestre ale clădirilor aflate în construcție constau dintr-un profil de plastic de înaltă calitate, cu geamuri triple și dispun de proprietăți excelente în ce priveşte economisirea energiei. Pereţii interni ai tuturor apartamentelor, compania «Sediorus» îi construieşte din panouri de gips, iar pereții din băi sunt zidiţi din cărămidă de către meşterii dezvoltatorului.

Lucrările de interior se execută în versiune albă, permițând viitorilor proprietari să-şi realizeze orice idei de amenajare a proprietății sale imobiliare. Achitarea, conform contractului, se efectuează individual, astfel încât, fiecare client îşi alege cea mai potrivită variantă pentru sine.

Compania «Sediorus», actualmente, poate oferi tuturor doritorilor planificări individuale în casele mici (5-10 etaje), care se deosebesc calitativ, comparativ cu complexele masive și suprapopulate, permițând multor familii din Moldova să-şi creeze confort şi comoditate unică în casa lor viitoare.