str. Milano, 2
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Milano, 2

str. Milano, 2 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Complexul Rezidențial „Milano 2” se află amplasat la sectorul Buiucani, la doar 50 metri până la parcul din cartierul Sculeni, pe strada Milano în Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructura

Parcul „Alunelul” se află imediat în apropiere de Complexul locativ „Milano 2” și oferă locatarilor săi - zone de odihnă și recreare, plimbări la aer curat și puncte de divertisment pentru copii.

În apropiere de Blocul locativ se află câteva restaurante, Cafeneaua „Dulcinella”, magazinul de încălțăminte „Zorile”, două Centre Comerciale, supermarketul VELMART, farmacii, multe Centre Medicale și diagnostice particulare și Centrul medicilor de familie (poiliclinica) №4.

Micuții locatari ai Blocului Milano 2 au la dispoziție în apropiere multe centre de dezvoltare, grădinițele de copii Nr. 34 și Nr. 54 plus câteve grădinițe particulere.

În vecinătate cu scările locative se flă astfel de instituții de învățământ: Liceul Teoretic «Principesa Natalia Dadiani», școală de tenis, Universitatea de Stat din Tiraspol, Universitatea de studii europene din Moldova și Universitatea pedagogică.

Complexul locative Milano 2 este construit în apropiere de un loc sfânt - Biserica „Sfântului Apostol Andrei”.

Căi de transport

Apropierea Complexului Locativ Milano 2 de centrul Capitalei este de până la 2,9 km, unde se ajunge în aproximativ 5 minute.

Locatarii dispun de acces facil la mijloacele de transport în comun de pe strada Calea Ieșilor, de unde ușor se ajunge la Gara Feroviară prin doar 6,3 km, până la Autogara Nord prin 6,9 km, la Auto Gara Sud sunt de parcurs 8 km și Aeroportul Internațional se află la o distanță de până la 17 km.

Caracteristici generale a construcţiei

Complexul Rezidențial „Milano 2” prevede o clădire nouă cu 10 nivele locative.

Casa este finisată în culori albe și are un aspect foarte atrăgător.

Blocul locativ dispune de un hol spațios la intrare și este dotat cu ascensor silențios și modern la scară.

Încălzirea apartamentelor din acest bloc locativ este autonomă, individuală prin cazan pe gaz ce este conectat la caloriferele ce sunt instalate.

Sunt instalate geamuri termopane cu profil REHAU cu 5 rânduri de sticle.

Locuințele sunt conectate la toate comunicațiile și rețelele inginerești și dispun de contoare individuale la apă, gaz și energie electrică.

La intrare în apartamente sunt instalate uși din fier.

Locuințele au dotări pentru TV, internet, linie de telefon și interfon.

Amenajarea Complexului Rezidențail și grădinii

Complexul locativ dispune de o curte de tip – închis.

În grădină sunt amenajate insule verzi, locuri pentru parcare terestră și există un teren de joacă pentru copii.

De asemenea Complexul Locativ Milano 2 dispune de locuri de paracre subterane.

Descrierea apartamentelor

Blocul Locativ „Milano 2” are construite apartamente cu o cameră și cu 2 camere, planificate logic la etaj și cu schițe comode și bine gândite.

Aparatamentele cu două camere au spațiul de la 60,69 mp până la 67,73 mp și sunt amplasate la coțurile casei, care la rândul saă dispun de un tambur comun la 2 locuințe și au verande mari de tip-închis.

Apartamentele cu o cameră dispun de balcoane și au spațiul de la 44,63mp până la 44,81mp.

Toate locuințele sunt prezentate spre vânzare în versiune albă cu pardoselele turnate și pereții finisați cu amestec uscat alb.

Informații despre Compania de Construcții și posibilități de cumpărare direct de la Dezvoltator

Complexul Rezidențial „Milano 2” este realizat de Compania de Construcții „Inamstro” S.R.L. Această companie activează cu succes nu numai pe piața construcțiilor din RM dar și peste hotarele ei din anul 2006.

Compania Inamstro oferă cumpărărtorilor săi o finanțare imobiliară cu metodă de achitare comodă a apartamentului nou din Complexul Milano 2. Este o programă de creditare direct de la Dezvoltator fără prezentarea certificatului de salariu și cu un pachet minim de documente pentru un termen de la 12 până la 96 luni, cu dobândă anuală mică și cu condiția de achitare a primei rate în mărime de 30 % din costul imobiliarului ales.

Mai mult despre Dezvoltator și apartamentele din Complexul Locativ Milano 2, găsiți pe site-ul oficial al Companiei de Construcţii „Inamstro”.

Unde se află ?

str. Milano, 2.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Milano, 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Milano, 2 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Milano, 2 este – Inamstro.