În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Bloc Locativ Rose Valley Park
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Trandafirilor

Mai detaliat despre blocul

str. Trandafirilor (Valley Park)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Bloc Locativ Rose Valley Park pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje9
🟧 Facilităţiterenuri de joacă pentru copii, supermarket
🟧 încălzireautonomă individuală cazan german
🟧 LiftOtis
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețiсărămidă roșie
🟧 Spațiu de parcaresubterană cu 2 nivele
🟧 Termoizolarevată minerală
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente37,7–81 mp

Informații despre Complexul locativ

Excepțional localizat lângă lac, par și centru comercial

Ca o podoabă unică apare prezentat pe piața imobiliarelor noi de lux ansamblul imobiliar „Rose Valley Park”! Locul de construcție a fost ales foarte atent într-o zonă liniștită și ecologic curată din sectorul Centru, pe strada Valea Trandafirilor în orașului Chișinău.

În vecinătatea imediată a complexului locativ „Rose Valley Park” se desfășoară unul din cele mai frumoase parcuri din Chișinău - Parcul Valea Trandafirilor și la doar 900 – 1000 de metri se află lacurile din parc. Iar până în parcul de distracții „Laguna Parc” sunt de parcurs circa 800 de metri. În apropierea complexului de locuințe se află Ambasada Republicii Lituania și nu departe este Mănăstirea Ciuflea.

Locatarii ansamblului rezidențial beneficiază de acces rapid către unul din cele mai mari centre comerciale - „Shopping MallDova”, unde sunt fast food-urile KFC și McDonald’s, hipermarket-ul Nr. 1 se află la doar 700 de metri pietonal, în proximitate funcționează cafenele, restaurante, este un salon de înfrumusețare, un cabinet stomatologic, farmacie și destul de aproape se află Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Pentru deținătorii de autovehicule nu departe de clădirea rezidențială este o stație de servicii auto și la dispanțe sigure sunt stații de alimentare cu petrol.

În această zonă copiii au posibilitatea de a frecventa în apropiere de casă: Creșa – Grădinița Nr. 92 „Luminița”, Școala Sportivă Specializată de Handbal Nr. 2, Centrul De Excelență în Energetică Electronică, Colegiul Politehnic din Chișinău, de asemenea pentru activitățile micilor locatari nu departe de casă se află un Skate Park și un Complex Sportiv cu un teren de baschet și unul pentru fotbal.

De la complexul rezidențial „Rose Valley Park” este foarte ușor și repede de ajuns până în orice sector din capitală, până la Piața Marii Adunări Naționale este o distanță de doar 2,4 km, iar Magazinul Universal Central (UNIC) și Piața Centrală se află la o distanță de 1,2 km. Gara Feroviară se află la 1,7 km, până la Auto Gara de Nord sunt 3,1 km și Auto Gara de Sud se află la 6,2 km. Aeroportul Internațional din Chișinău se află pozițional la 11,9 km față de blocul locativ „Rose Valley Park”.

Descrierea tehnică a clădirii și amenajarea complexului

Capodopera arhitecturală de lângă Parcul Valea Morilor are un aspect elegant și foarte atractiv și se numește - „Rose Valley Park”. Blocul rezidențial este construit cu un aspect deosebit și dispune de locuințe de clasă „Premium”. Clăirea rezidențială este realizată din materiale de construcție calitative în conformitate cu cele mai înalte standarde și norme de construcții. Blocul locativ are un regim de înălțime realizat cu un Parter plus 9 Etaje cu apartamente, unde la nivelele superioare sunt poziționate locuințele de tip – Penthouse.

Caracteristicile constructive sunt prezentate cu cele mai bine alese materiale de construcții și cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii. Pereții clădirii sunt construiți din cărămidă roșie, care se evidențiază cu capacitățile sale termic și fonic eficiente. Sistemul termoizolant al imobilului este placat pe partea exterioară a pereților fațadei și este compus din vată minerală. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la imobil la fel are un grad sporit de eficiență termică și este formată din profil PVC cu 6 termo-camere și geam termopan cu acoperire low-e instalat în trei rânduri de sticlă. Fațada blocului este perfect finisată într-un stil arhitectural contemporan și seducător. Iar holul și casa scării sunt finisate plăcut cu materiale durabile și moderne (cu marmură și granit). Imobilul este echipat cu un ascensor de la firma cu renume mondial – „Otis”, care are capacitatea de transportare până la 1000 de kg, este foarte fiabil, funcționează liniștit și rapid.

Pentru parcarea transportului rezidenților, locurile de parcare sunt organizate subterane și sunt structurate pe două nivele.

Prezentarea apartamentelor unice

Complexul de locuințe „Rose Valley Park” de clasă Premium este prezentat cu apartamente luxoase de tip – „know-how” cu scheme ideale cu 1-2-3 camere și cu balcoane simpatice. Locuințele au planimetrii logic gândite și sunt proiectate cu suprafețe efective și gândite cu un funcțional maxim.

  • Сele mai mici locuințe din bloc au planimetrii confortabile și sunt prevăzute cu suprafețele cuprinse între 35,5 mp - 38 mp;
  • Apartamentele pentru familii cu copii au scheme cu două camere cu spațiul, care începe de la 55,5 mp și până la 67,9 mp;
  • Сele mai spațioase apartamente din complex au trei camere și sunt prezentate cu suprafața de 81 mp.

Ferestrele apartamentelor sunt mari și asigură locuințele nu numai cu multă lumină naturală dar și cu vederi panoramice și priveliști excepționale asupra vecinătăților.

Cumpărătorilor li se transmit cheile de la apartamente finisate în versiune – „la alb”, unde viitorii locatari au posibilitatea de a-și personaliza locuința sa de vis în stilul și design-ul dorit.

Pentru asigurarea locuințelor cu încălzire autonomă, acestea sunt dotate cu cazane termice, individuale pentru fiecare unitate locativă și toate cazanele sunt produse în Germania.

Ușile metalice sunt instalate la intrare în fiecare apartament și acestea beneficiază de un sistem de antifurt și sunt termo și fono izolate.

Dezvoltatorul și antreprenorul general al complexului de locuințe „Rose Valley Park” este compania de construcții „Neru-Grup” S.R.L., care a fost înființată la 11 septembrie în anul 2008 și are o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pentru alte informații și detalii de amenajare și finisare a apartamentelor noi din parcul Valea Morilor din complexul rezidențial „Rose Valley Park”, pentru detalii de plată și disponibilitatea unităților locative, sunteți rugați să contactați direct managerii de vânzare a Dezvoltatorului - compania de construcții „Neru-Grup” S.R.L.

Unde se află Bloc Locativ Rose Valley Park?

str. Trandafirilor.

Termen de finalizare Bloc Locativ Rose Valley Park?

Valley Park – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Rose Valley Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Rose Valley Park din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Rose Valley Park este – Neru-Grup.