str. Vlad Țepeș, 55
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Vlad Țepeș, 55

Mai detaliat despre blocul

str. Vlad Țepeș, 55
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

str. Vlad Țepeș, 55 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Facilităţi supermarketuri, farmacii
🟧 încălzire autonomă
🟧 Perețicărămidă roșie
🟧 Spațiu de parcareparcare subterana
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Localizare comodă

Pe strada Vlad Țepeș, la numărul 55 din sectorul Telecentru al orașului Chișinău se găsește noul complex locativ, care este dezvoltat de către Compania „Neru - Grup”.

Facilitățile zonei de amplasare

Sectorul Telecentru, unde se află amplasat complexul rezidențial din strada Vlad Țepeș, nr. 55 se caracterizează ca unul cu o infrastructură foarte bine dezvoltată din toate punctele de vedere, atât cultural, social, cât și comercial. Imediat lângă casa cu apartamente se află supermarket-ul Linella, este un magazin cu mărfuri mixte și mărfuri pentru casă, nu departe este o piață agro-alimentară și sunt cafenele și locuri de agrement.

De asemenea în apropiere de casă este o Clinică de Pediatrie, sunt farmacii, sucursale bancare și oficiul poștal. Pentru copii și tineri în această zonă se află grădinița de copii nr. 59, este Liceul Teoretic „Constantin Sibirschi”, Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” și Academia de Științe din Moldova. Blocul locativ „Vlad Țepeș” se învecinează cu clădirea Centrului de instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale și cu Instituția Publică Națională a Audiovizualului, Compania „Tele Radio Moldova”.

Distanțe reale

De la complexul locativ nou de pe strada Vlad Țepeș, 55 este acces ușor către orice sector din capitală. Foarte aproape de clădire la doar 1,9 km se află Gara Auto de Sud, iar până la Gara Auto de Nord sunt de parcurs 7,2 km. Piața Centrală este localizată la 5,6 km de la bloc, iar până la Gara Feroviară sunt de parcurs aproximativ 5,9 km. Centrul Chișinăului este la 6,1 km, iar până la Aeroport sunt de parcurs circa 13,2 km.

Amenajare și structură tehnică

Proiectul clădirii rezidențiale din strada Vlad Țepeș, nr. 55 dispune de un regim de înălțime medie: cu parter și trei etaje plus o mansardă locativă, pe lateral casa dispune de balcoane mari deschise cu balustrade de securitate. Casa de apartamente este modern stilată cu finisare exterioară calitativă de culoare albă în nuanțe calde și cu ferestre de culori contraste închise. Structura de rezistență a imobilului este realizată în baza unei carcase efectuate pe cadru din beton armat și cu umplutura pereților din cărămidă energetic eficientă.

Tâmplăria montată la blocul locativ dispune de profil din PVC și are geam termopan cu acoperire Low-e. Transportul personal al locatarilor se va parca în subteran, pe locurile special amenajate din parcarea subterană a blocului. Pentru asigurarea securității locatarilor complexului rezidențial, este instalat sistemul de interfon.

Locuințe spațioase și luminoase

Ansamblul rezidențial „Vlad Țepeș” propune pe piața imobiliară din Moldova apartamente luminoase și confortabile cu schițe cu una și două camere. Toate unitățile locative se predau cumpărătorilor în versiune albă de finisare și au toate tavanele și pereții prelucrați manual.

Ușa de acces de la apartamente este efectuată din metal și este blindată. Toate apartamentele dispun de sistem de încălzire autonomă. Complexul locativ „Vlad Țepeș” este construit de compania „Neru-Grup” S. R. L., care a fost înființată în anul 2008 și are o experiență bogată în domeniul construcțiilor rezidențiale. Achiziționarea imobilelor poate fi efectuată prin creditare cu condiția de plată a 30 % minim pentru prima rată. Contactele directe ale dezvoltatorului, disponibilitatea locuințelor, informații detaliate despre construcție și amănunte despre apartamentele de pe strada Vlad Țepeș, nr. 55 le puteți găsi afișate pe pagina oficială a companiei de construcții „Neru-Grup”.

Unde se află ?

str. Vlad Țepeș, 55.

Termen de finalizare str. Vlad Țepeș, 55?

str. Vlad Țepeș, 55 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Vlad Țepeș, 55 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Vlad Țepeș, 55 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Vlad Țepeș, 55 este – Neru-Grup.