Bloc Locativ Lake City
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandrescu, 3

Mai detaliat despre blocul

str. Alexandrescu, 3
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Bloc Locativ Lake City pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — decembrie 2019

Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 1, decembrie 2019
Spot 1
decembrie 2019
Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 2, decembrie 2019
Spot 2
aprilie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 3, noiembrie 2019
Spot 3
aprilie 2019noiembrie 2019
Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 4, decembrie 2019
Spot 4
aprilie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 5, decembrie 2019
Spot 5
aprilie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Bloc Locativ Lake City - Spot 6, decembrie 2019
Spot 6
august 2019decembrie 2019

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje10 (P+9E)
🟧 Facilităţiteren de joaca pentru copii, interfon
🟧 încălzireutonomă individuală inclusiv caloriferele în fiecare punct termic (cazan + calorifere)
🟧 Lift OTIS
🟧 Numărul de scara2
🟧 Spațiu de parcarepaking subteran
🟧 Termoizolaretermoizolat cu vată minerală

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente72
🟧 Spaţiu apartamente46,4–72 m2

Informații despre Complexul locativ

Amplasare de lux

La doar 200 de metri de la Lacul Valea Morilor, pe strada Grigore Alexandrescu, la numărul 3, în sectorul Buiucani din Chișinău, se găsește foarte comod localizat complexul locativ „Like City Residence”.

Descrierea zonei de localizare

Blocul locativ „Like City Residence” are o amplasare formidabilă într-o zonă ecologic curată, în imediata vecinătate cu Parcul și Lacul Valea Morilor. Locatarii acestui complex rezidențial profită de plimbări la aer curat pe malul lacului și vederi irepetabile asupra împrejmuirilor. Din punct de vedere comercial, pentru locatari nu departe de bloc se află un magazin cu produse alimentare, este un minimarket, supermarket-ul Linella, sunt magazine cu mărfuri pentru casă, magazin cu mărfuri pentru sport, sunt baruri, pizzerii și cafenele, printre care foarte aproape de casă este cafeneaua „Dulcinella”. De asemenea în vecinătate este magazinul ALVIT, funcționează oficiu poștal, sunt sucursale bancare și nu departe – doar 300 de metri este MOLDEXPO. Până la Aventura Parc sunt de parcurs doar 150 de metri. Și Grădina Publică Dendrariul se desfășoară la doar 400 de metri distanță de la casă.

În cartier funcționează Școala Sportivă Specializată nr. 7 de Șah, grădinița nr. 157 și nu departe este Teatrul Ion Creangă.

Distanțe reale

Așezarea mega confortabilă a complexului rezidențial „Like City Residence” oferă acces facil și rapid locatarilor către orice punct din capitală. De la intrare în bloc până la stația de transport în comun sunt de parcurs aproximativ 200 metri. Complexul rezidențial se află la doar 5 minute de la centrul Chișinăului, până la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt sunt de parcurs doar 2,7 km cu transport personal prin străzile Vasile Lupu și Sfatul Țării. Sunt 5,3 km până la Gara Feroviară și doar 4,8 km (12 -15 minute) până la Gara și Piața Centrală din Chișinău. Gara Auto de Nord și Gara Auto de Sud se află la o distanță egală de 6,4 km - 6,7 km de la casa locativă, doar că în diferite direcții. Și până la Aeroportul Chișinău cea mai scurtă cale este de 15,4 km, prin Bulevardul Dacia.

Structura tehnică și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Like City Residence” este prezentat pe piața imobiliară cu o clădire de apartamente de tip „Club”, care are construite nouă etaje locative, unde sunt prevăzute doar două scări. Tencuiala decorativă cu care este finisat blocul variază în câteva nuanțe foarte bine combinate a culorii bej, cafeniu și culoarea măslinului. Geamurile montate sunt de la firma Salamader, au profil PVC și dispun de 6 camere și au trei rânduri de sticlă eficientă energetic și cu un nivel înalt de fonoizolare. Imobilul este proiectat cu balcoane de tip combinate: închise și deschise (cu balustrade de securitate din fier forjat).

Toți pereții casei locative sunt realizați din cărămidă roșie, planșeele sunt din beton armat de marcă 300. Iar din exterior clădirea este fiabil termoizolată și fonoizolată cu vată minerală. Imobilul are instalate ascensoare moderne și silențioase. Pentru securitatea transportului personal al viitorilor locatari, în acest complex rezidențial sunt prevăzute locuri subterane pentru parcare.

Apartamente primitoare și confortabile

Blocul rezidențial „Like City Residence” găzduiește un număr redus de locuințe cu scheme foarte funcționale cu una și cu două camere. Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu mărimea de 46 mp pentru o unitate locativă, Iar suprafața apartamentelor cu două camere este cuprinsă între 57 mp și 72 mp. Apartamente cu 3 camere au 72 mp și sunt câteva apartamente cu 4 odăi cu suprafața de 118 mp cu spațiu de depozitare, cu balcon deschis și o verandă. Înălțimea curată a spațiilor locative este de 275 cm (din podea până în tavan). La fiecare etaj locativ sunt amplasate doar câte trei sau maxim patru proprietăți locative, toate acestea dispun de camere spațioase și luminoase cu ferestre mari vitrate.

La momentul transmiterii cheilor de la apartamentul cumpărat, beneficiarii primesc locuințe finisate în versiune „albă”, cu pereții prelucrați și podelile turnate cu sapă. Toate camerele de baie și bucătăriile apartamentelor sunt prevăzute cu câte un canal personal pentru ventilare individuală și acesta are ieșire directă pe acoperiș. Pentru fiecare apartament este prevăzut sistemul autonom de încălzire prin centrale termice individuale (câte un cazan BOSCH de clasa A) și cu calorifere, toate sunt instalate de către dezvoltator.

Complexul locativ „Like City Residence” este construit de compania „City SRL”, această companie oferă posibilitatea de a cumpăra un apartament nou cu metoda de achitare în rate direct de la dezvoltator. Persoanele, care s-au interesat de un apartament de pe malul Lacului și în preajma Parcului Valea Morii, sunt invitați cu o vizită la Complexul rezidențial „Like City Residence”, pentru a face cunoștință mai aproape și a vedea toate detaliile construcției, sunteți așteptați să contactați unul din specialiștii companiei de construcții „City SRL”.

Unde se află Bloc Locativ Lake City?

str. Alexandrescu, 3.

Termen de finalizare Bloc Locativ Lake City?

str. Alexandrescu, 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Lake City în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Lake City din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Lake City este – City SRL.