Stăuceni, str. Livezilor, 3
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Stăuceni, str. Livezilor, 3

Stăuceni, str. Livezilor, 3 pe hartă Chişinău

Stăuceni, str. Livezilor, 3

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje6
🟧 Numărul de scara1
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Сurte închisăDa

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente37.7–80.1 m2

Informații despre Complexul locativ

Blocul rezidențial de pe strada Livezilor, nr. 3 se află situat în satul Stăuceni, la doar doi kilometri și jumătate de la orașul Chișinău.

Imobilul nou construit de Compania de Construcții „Constral-Prim” se situează într-o regiune ecologic curată și este despărțit printr-o zonă de parc de autostradă, care se află la 150 de metri de la casa de apartamente.

În apropiere de bloc se află o școală, grădiniță de copii, este un colegiu, o secție bancară, o farmacie, câteva magazine, se află oficiu poștal și sunt câteva cafenele.

Curtea Complexului locativ din strada Livezilor, 3 din Stăuceni este îngrădită și este păzită, lângă bloc este amenajată și bine echipată o zonă de joacă pentru copii și sunt organizate locuri de relaxare pentru maturi încă pe teritoriu se află boxe pentru garaje.

În Complexul locativ sunt proiectate locuințe cu suprafața între 38 mp și 80 mp. Compania de Construcții „Constral-Prim” oferă spre vânzare apartamente cu una, două sau trei camere.

Toate locuințele din Complexul locativ de pe strada Livezilor, 3 dispun de sisteme moderne individuale pentru încălzirea autonomă. În costul apartamentelor sunt incluse și instalate geamurile termopane cu profil PVC care dispun de un nivel înalt de eficiență energetică și sunt incluse ușile din metal instalate la intrare.

Unde se află ?

Stăuceni, str. Livezilor, 3.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Stăuceni, str. Livezilor, 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Stăuceni, str. Livezilor, 3 din Chişinău?

Dezvoltătorul Stăuceni, str. Livezilor, 3 este – Constral-Prim.