Constral-Prim

Proiecte dezvoltator Constral-Prim

Construiește începând cu 2009
0 proiecte
în construcție
8 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Constral-Prim

Compania de construcții CONSTRAL-PRIM, în colaborare cu specialiștii MAGNAT-Construct este implicată în construcția de clădiri cu statut locativ, edificii speciale cu destinaţie social-culturală și imobile comerciale. Oferă soluții bine gândite în sfera locativă, pentru categoriile sociale de cetățeni, precum și pentru cei care lucrează în sectorul bugetar al Republicii Moldova.

CONSTRAL-PRIM este antreprenorul general al MAGNAT-Construct, ambii agenți economici aparțin aceluiași grup de companii. Cooperarea lor productivă, prin păstrarea unei atmosfere binevoitoare și eforturilor comune, contribuie la atingerea obiectivelor stabilite și la maxim satisface toate dorințele clienților.

La conducerea companiilor CONSTRAL-PRIM și MAGNAT-Construct se află manageri cu experiență empirică impunătoare în industria construcțiilor și cu practică de implementare a programului guvernamental de construcție a locuințelor sociale. Pe parcursul activităţii îndelungate a acestui tandem au fost construite și date în exploatare peste 60 de case locative, situate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

CONSTRAL-PRIM asigură oportunitatea de a achiziționa apartamente la cele mai mici prețuri, în termeni optimi și cu condiții accesibile, având posibilitatea de a achita costul stabilit anterior pe întreaga durată a construcției sau conform unui program individual de plăți.

În spațiile rezidențiale, în mod obligator, sunt prevăzute izolarea termică specială și parcările subterane, iar pe teritoriul adiacent al complexelor se află parcarea amplasată direct în curte, terenurile de joacă pentru copii și spațiul pentru nevoile gospodăreşti. În procesul dării în exploatare, printre altele, în apartamente întotdeauna este instalată încălzirea autonomă, iar podelele sunt turnate conform ultimelor tehnologii, folosind autoreglarea cu particule de polistiren special.

Principiile fundamentale ale CONSTRAL-PRIM sunt respectul pentru client, atitudinea corectă față de sarcinile proprii, calitatea edificiilor construite, claritatea acțiunilor executate, experiența și competența.