Bloc Locativ Stauceni
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str-la Vierilor, 23

Bloc Locativ Stauceni pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje12
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonom
🟧 Liftlifturi passager
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente48
🟧 Spaţiu apartamente57–88 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

În suburbia orașului Chișinău, în vecinătate cu sectorul Râșcani este construit un nou Complex Locativ cu adresa exactă: mun. Chişinău, com. Stăuceni, sat. Stăuceni, str-la Vierilor, 23, cu numărul cadastral 3153216.1064.01.

Infrastructura

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 este amplasat în apropiere de orașul Chișinău și de Primăria Comunei Stăuceni. Locatarii blocului locativ au la dispoziție în apropiere: Supermarketul „Linella”, banca MAIB, farmacia „Familiei”, un magazin de ciocolate, patiseria ”Dulcinella”, restaurant și un club de noapte.

Părinții pot fi liniștiți pentru că în apropiere se află: Grădinița „ Sălcioara”, școala primară, o școală de limbi streine, Liceul Teoretic „Dragoș-Vodă” și puțin mai departe se află Colegiul Național de Viticultură și Vinificație.

Din două părți a blocului locativ se află Parohia Preasfânta Inima a lui Isus Misionarii Verbiți și Biserica Nouă.

Căi de transport

Complexul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 are acces liber la căi de transpor directe spre Chișinău. Aici circulă mult transport public (rutiere și autobuze) în direcția sectorului Râșcani.

De la scara blocului locativ ajungem până la Gara Feroviară într-o jumătate de oră parcurgând nu mai mult de 17 km. Până la Autogara Nord sunt aproximativ 12 km. Aeroportul este la o distanță de 24 km. Până în centrul Capitalei sunt 10km unde se ajunge în timp de 20 de minute cu mașina.

Descriere generală a construcţiei și amenajarea Complexului Locativ

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 constituie o clădire cu

12 etaje locative plus demisol și subsol. Clădirea este construită din cotileți cu fațadă termoizolată și finisată cu materiale calitative.

În incinta blocului locativ sunt construite 48 de apartamente amplasate cu a câte patru apartamente la etaj.

Blocul locativ este dotat cu ascensor modern, are un hol amenajat și dispune de spații comerciale.

Apartamentele acestui bloc locativ sunt dotate cu contoare individuale pentru apă, gaz și lumină, la fel au calorifere conectate și fiecare apartament are încălzire autonomă individuală. Geamurile termopane sunt instalte, electricitatea este condusă în fiecare cameră și este internet și fir de TV.

Teritoriul Blocului Locativ este păzit, în curte este amenajat un teren de joacă pentru copii, sunt locuri de odihnă și spații verzi.

Descrierea apartamentelor

Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 are 48 de apartamente cu pereți nivelați și tencuiți cu amestec uscat. Apartamentele se vând „în variantă albă”, dar la dorința cumpărătorului pot fi cu reaparație. Acest bloc locativ dispune de apartamente cu 2 camere cu suprafața totală de 56,6mp sau 61,9mp și apartamente cu 3 camere ce sunt cu 2 blocuri sanitare cu suprafața de 88,1mp.

Toate apartamentele au schițe foarte înteresante cu balcoane și logii de tip – închis.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Blocul locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23 este înregistrat la Oficiul cadastral teritorial și este posibil să cumpărați imobiliare noi achitându-le integral sau există posibilitatea de creditare ipotecară de la diferite bănci-parteneri a Dezvolatorului.

Mai multă informaţie despre Blocul Locativ din Stăuceni de pe str-la Vierilor, 23, aflați pe site-ul oficial al Dezvoltatorilor.

Unde se află Bloc Locativ Stauceni?

str-la Vierilor, 23.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Stauceni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Stauceni din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Stauceni este – Imobconstruct.