AMIC

Proiecte dezvoltator AMIC

Construiește începând cu 1999
0 proiecte
în construcție
5 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator AMIC

«AMIC» este Agenția Municipală de Ipotecă din Chișinău, care a fost înființată în anul 1999. Organizația a urmărit obiectivul, de a asigura cu locuințe un număr maxim de cetățeni, prin identificarea și implementarea mecanismelor inovatoare, pentru finanțarea construcțiilor rezidenţiale.

Compania «AMIC» şi-a stabilit obiective ambițioase, ce ar permite prelungirea termenului de achitare a locuințelor achiziționate, micşorarea semnificativă a ratelor dobânzilor la credite și asigurarea accesului la resurse financiare pentru majoritatea persoanelor, care au nevoie de îmbunătăţirea condițiilor de trai. Un aspect important, căruia i se acordă mult timp și resurse este reducerea plăților lunare, necesare pentru deservirea împrumutului.

Agenția Municipală de Ipoteca din Chișinău («AMIC») face față cu succes sarcinilor planificate, fiind în multe direcţii premergător în domeniul imobiliar din Moldova. Pentru prima dată, în țară a fost pregătit și lansat mecanismul investițiilor private, în construcția de locuințe, a devenit posibilă oferta de creditare ipotecară mai accesibilă pentru diverse pături sociale și utilizarea depozitelor de acumulare pentru viitoarele contribuții la construcția locativă.

Compania «AMIC» a fost în măsură să acorde unor categorii de clienții ai săi o despăgubire integrală sau parțială a dobânzilor bancare la împrumuturi și i-a ajutat la înregistrarea viitoarelor locuințe în registrul imobiliar. Activitatea rodnică îndelungată a Agenției Municipale de Ipoteca din Chișinău a reușit să se materializeze în construcția aproximativ a 50 de blocuri locative, cu mai mult de 3.000 de apartamente și o suprafață totală de peste 240 mii m2.

Toate edificiile construite de către compania «AMIC» sunt proiectate conform standardelor europene, ridicate cu utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate și cu aplicarea forţei de muncă calificate. Casele sunt echipate cu profiluri din PVC moderne, cazane de la producători renumiţi și lifturi silențioase, cu viteză variabilă.

În următorii ani, «AMIC» a planificat construcția numeroaselor complexe rezidențiale, destinate celor mai variate categorii de cetățeni. Acestea vor fi amplasate în toate sectoarele capitalei și dotate cu cea mai completă infrastructură. Locuitorii acestor case vor putea avea acces direct la transportul public și centrele comerciale, școli, grădinițe și unităţi sportive.

Proiectele grandioase ale companiei «AMIC» satisfac pe deplin nevoile clienților săi, deoarece sunt create anume pentru ei, adeverind toate așteptările acestora și garantând că astfel va fi şi în viitor.

Acest dezvoltator imobiliar este și cunoscut ca Agenţia Municipală de Ipotecă din Chişinău S.A.