str. Cuza-Vodă, 13/8
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Cuza-Vodă, 13/8

Mai detaliat despre blocul

str. Cuza-Vodă, 13/8
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

str. Cuza-Vodă, 13/8 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje14
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzirecentral
🟧 Spațiu de parcareparcare externă

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente73,1 mp

Informații despre Complexul locativ

La sectorul Botanica, în apropiere de Bulevardul Dacia, care duce spre centrul orașului Chișinău se află amplasat Complexul Rezidențial pe strada Cuza-Vodă, 13/8.

Cele paisprezece etaje a Blocului locativ sunt construite de Compania de Construcții „AMIC” în baza unei carcase monolite din beton armat și cu pereții exteriori înălțați din blocuri de gazobeton.

În clădirea nouă se află construite apartamente cu două și cu trei camere, care sunt echipate cu calorifere moderne, cu uși metalice la intrare și cu contoare individuale la rețelele inginerești. În locuințe este conectat internet de o viteză mare, sunt linii pentru telefon și televiziune și interfoanele sunt instalate. Pereții interiori și tavanele sunt tencuiți cu amestec uscat și este turnată podeau cu șapă de ciment, iar pardoselile din blocurile sanitare dispun de hidroizolare.

Lângă casa locativă sunt amenajate căile de acces și aleile cu plite pentru pavaj, sunt organizate locuri de parcare terestre pentru autoturismele oaspeților. Curtea Complexul Rezidențial de pe strada Cuza-Vodă, 13/8 este înverzită și are sădiți copaci și sunt plantate spații de gazon. De asemenea este echipat un teren de joacă pentru copilași și există locuri de odihnă pentru părinți.

Unde se află ?

str. Cuza-Vodă, 13/8.

Termen de finalizare str. Cuza-Vodă, 13/8?

str. Cuza-Vodă, 13/8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Cuza-Vodă, 13/8 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Cuza-Vodă, 13/8 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Cuza-Vodă, 13/8 este – AMIC.