str. Ion Creangă, 58
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ion Creangă, 58

str. Ion Creangă, 58 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă/la cheie
🟧 Inălțimea tavanului2,8 m

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Blocul Locativ se află construit pe strada Ion Creangă, 58, la sectorul Buiucani în Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructură

Blocul Locativ de pe strada Ion Creangă, 58 are o amplasare îndemânoasă și foarte comodă în apropiere de multe zone verzi, de Dendrariu și de parcul Valea Morilor.

La dispoziția locatarilor Blocului Locativ se află markete, Centre Comerciale, o piață, secții bancare, oficiu poștal, farmacii și sala de sport de la Flacăra.

În jurul Blocului sunt amplasate multe baruri, restaurante, pizzerii și este Teatrul pentru întreaga familie «Ion Creangă».

La o distanță de 1,5 km de aici se află Spitalul Clinic Militar Central.

Copiii din acest Complex locativ pot fregventa grădinițele din apropiere: №62, №157, №145 și următoarele instituții de învățământ: Liceul Teoretic «Dante Alighieri», Liceul «Columna», Şcoala Profesională №2, Liceul Teoretic cu Profil de Arte «Ion şi Doina Aldea-Teodorovici», Liceul Teoretic «Orizont», Facultatea de Arte Plastice şi Design, Universitatea Pedagogică «Ion Creangă».

Biserica «Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel» se află în vecinătate cu apartamentele casei din strada Ion Creangă, 58.

Căi de transport

Complexul Locativ de pe str. Ion Creangă, 58 este înălțat imediat la intersecție cu strada Vissarion Belinski, pe unde circulă foarte mult transport comun: autobuze, troleibuze și maxi-taxi cu rutre directe până în centrul Capitalei și la toate sectoarele ei.

De la blocul locativ până la Gara Feroviară se ajunge traversând doar 6,5 km, la Autogara Nord și Autogara Sud – până la 7,5 km, la Aeroport – 16,5 km. Centrul Chișinăului este la numai 3,3 km, unde ajungem în timp de 8 minute.

Descrierea construcției și amenajarea blocului locativ

Blocul Locativde pe str. Ion Creangă, 58 are construite 10 nivele locative plus parter și subsol.

În incinta clădirii sunt amenajate spații comerciale și locuri de paracre subterane. În curte există locuri la parcarea deschisă și este realizat teren de joacă pentru cei mai mici locatari.

Scara din Bloc este dotată cu ascensor silențios de marcă „OTIS” din Spania.

Apartamentele sunt conectate la toate rețelele inginerești, la apeduct, canalizare, lumină electrică și gaz cu contoare individuale. Încălzirea este autonomă pentru fiecare apartament individual, iclusiv cu calorifere instalate. Geamurile sunt de tip termopan inclusiv și la balcoane. La intrare este instalată ușă de metal.

Despre apartamente

Apartamentele Blocului Locativde pe str. Ion Creangă, 58 sunt date în exploatare și propuse spre vânzare cu finisări „La alb” (pereți pregătiți pentru tapete) și „La cheie” (laminat, teracotă, bloc sanitar amenajat cu tehnică sanitară). Locuințele au schițe cu ieșire la balcon din bucătărie și înălțimea tavanelor de 280 cm.

  • Apartamentele cu o cameră există cu spațiul de la 36,45 mp până la 40,62 mp.
  • Apartamentele cu 2 camere există cu spațiul de la 55,77 mp până la 60,63 mp.
  • Apartamentele cu 3 camere există cu spațiul de 82,86 mp.

Din geamurile locuințelor se deschide o vedere spectaculoasă.

Despre Dezvoltator șimetode de cumpărare a imobiliarului nou

Apartamentele din Blocul Locativ din str. Ion Creangă, 58 sunt construite și propuse în vânzare de bine cunoscuta pe piața Moldovei - Compania de Construcţii „INAMSTRO”.

Există posibilitatea de cumpărare a imobiliarului nou în credit prin programa oferită de Dezvoltator „Leasing imobiliar” cu condiții foarte comode.

Secția vânzări a Companiei „Inamstro” vă așteaptă cu un apel, pentru a vă oferi o consultație detaliată în privința posibilităților și condițiilor de cumpărare a locuințelor noi.

Mai mult despre apartamentele libere de pe str. Ion Creangă, 58, aflați pe site-ul oficial al Companiei de Construcţii „INAMSTRO”.

Unde se află ?

str. Ion Creangă, 58.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Ion Creangă, 58 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Ion Creangă, 58 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Ion Creangă, 58 este – Inamstro.