Sevacons

Proiecte dezvoltator Sevacons

Construiește începând cu 2003
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Sevacons

Compania «SEVACONS» a fost înregistrată la mijlocul anului 2003. La începutul activității sale efectua operațiuni de import, vindea și instala tot felul de echipamente, de asemenea se ocupa de realizarea diverselor materiale pentru sistemele de alimentare cu apă, încălzire, canalizare și ventilație. Începând cu anul 2005, «SEVACONS» și-a extins activitatea sa profesională și a început să ofere o gamă largă de servicii în sectorul construcțiilor din Chișinău.

În prezent, compania «SEVACONS» este antreprenor în construcția, reconstrucția și modificarea celor mai variate obiecte. În plus, acesta este angajată în lucrări de reparații, instalarea reţelelor inginereşti și oferă servicii de calitate legate nemijlocit de design, proiectare, consultanță și verificare a documentației respective.

Datorită echipamentului necesar și sistemului de logistică dezvoltat, colaboratorii «SEVACONS» pot oferi fiecărui client o listă de servicii conexe: nivelarea și compactarea pavajelor, excavare, săparea fundațiilor pentru drumuri, clădiri și tranșee destinate plasării cablurilor, conductelor de canalizare și alimentare cu apă.

De-a lungul anilor de activitate fructuoasă, «SEVACONS» a reușit să se remarce în mai mult de 30 de proiecte și peste tot clienții au menţionat profesionalismul angajaților companiei și calitatea înaltă a lucrărilor efectuate. Acest lucru le-a permis să câștige încrederea sigură a clienților și să obţină o popularitate sporită în rândul populației Republicii Moldova.

În activitatea sa, «SEVACONS» foloseşte doar cele mai avansate tehnologii, materiale de construcție verificate și modalități sigure în construcţia obiectelor de complexitate variată. Pentru prima dată, specialiştii companiei au obţinut recunoașterea meritelor, după reconstrucția capitală a teatrului "SATIRICUS" și construcţia la cheie a unei clădiri suplimentare, cu 5 etaje, inclusă în acest complex. Iar nominalizarea serioasă și gradul de apreciere înalt, ca partener stabil, în domeniul imobiliar, «SEVACONS» le-a câștigat după reconstrucția fabricii de mobilă "Stejaur", construcția numeroaselor complexe rezidențiale și obiecte cu funcţiune diferită.

Calitatea 100% garantată, confortul splendid și comoditatea extraordinară au fost implementate în mai mult de 250 000 m2 de locuințe construite, asigurând cu apartamente proprii, o multitudine de familii din capitala moldovenească. Compania «SEVACONS» nu se oprește aici și își orientează toate oportunitățile sale, în viitor, pentru a crea condiții, ca fiecare client să-şi poată cumpăra un imobil, la cel mai mic preț.