Complex Academia
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Studenților, 17

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Studenților, 17 (Bloc 1)
16 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2017 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Studenților, 17 (Bloc 2)
16 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Complex Academia pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Academia

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Academia - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Academia - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Academia - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Academia - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case2
🟧 Numărul de etaje16
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonomă
🟧 Liftlifturi passager
🟧 Spațiu de parcareparcare adiacentă
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente49–76 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ „Academia” este amplasat în cartierul Poşta Veche al sectorului Râşcani pe stradela Studenţilor, 17 în oraşul Chişinău.

Infrastructură

Complexul Locativ „Academia” se află în partea de nord-vest a municipiului Chişinău în apropiere de periferia urbană. Acest cartier este considerat un cartier al tineretului şi studenţilor, ce absolut îşi îndreptăţeşte denumirea străzii pe care sunt amplasate Blocurile Locative ale Complexului „Academia”. Anturajul mereu tânăr, fericit şi fără griji îl face mulţimea studenţilor şi tinerilor ce studiază la instituţiile de învăţământ de toate gradele ce înconjoară Complexul locativ, anume: Universitatea Slavonă din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei, Institutul de ştiinţe ale Educaţiei, Colegiul Financiar-Bancar din Chişinău, Colegiul de poliţie Dimintre Cantemir”, Liceul Teoretic „Nicolae Milescu-Spătaru”, Liceul Teoretic bulgar „Vasil Levski”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, Grădiniţa №159, №146.

Biblioteca Municipală "B.P. Hasdeu" filiala "Liviu Rebreanu", Biblioteca Miron Costin 2 şi Cinematograful „Patria Răşcani” pot fi consideraţi ca vecini plăcuţi şi drăguţi ai blorurilor locative.

Infrastructura cartierului este destul de bine dezvoltată, aici în apropiere putem găsi Centrul comercial „Metro Cash & Carry”, Centrul Comercial «Led Park», Piaţa Ceucari, Piaţa auto şi piaţa autopiese „Vaz”, marketul „Fourchette” şi multe alte minimarkete, bancomate şi secţii bancare a diferitor bănci, farmacii, două săli de sport, club de tenis „Aliten” şi coala republicană pe hipism şi pentatlon modern de pe str. Calea Orheiului, 90.

Aici în apropierea locuinţelor din Complexul Locativ „Academia” sunt multe zone verzi unde puteţi face sport, plimbări şi frigărui gustoşi doar la câţiva paşi de casă. Cluburi de noapte, baruri, cafenele, pizzerii, ba chiar şi cantine studenţeşti ce evidenţiază coloritul studenţesc.

Căi de transport

Complexul Locativ „Academia” are o amplasare comodă în apropierea arterei principale strada Calea Orheiului ce uneşte intrarea Capitalei din partea de nord cu restul sectoarelor din Chişinău. Pe această stradă circulă câteva rute de troleibuz, multe autobuze şi rutiere în diferite direcţii şi sectoare a oraşului Chişinău.

De pe stradela Studenţilor unde se află blocurile locative putem ajunge până la Gara feroviară în timp de la 20 pînă la 27 minute şi avem de mers nu mai mult de 9,5 km cu maşina. Autogara Nord se află la o distanţă de până la 8 km şi putem ajunge acolo la alegere pe trei căi în jur de 15-19 minute. Aeroportul este puţin mai departe la o distanţă de 18,5 km şi ajungel la el nu mai repede decât în 35 de minute.

Din centrul oraşului Chişinău de la Monumentul Ştefan cel Mare şi Sfânt până la Blocurile Complexului Locativ Academia sunt aproximativ 7 km şi ajungem prin Bulevardul Grigore Vieru, până la strada Calea Orheiului sau prin strada Mihai Viteazu în maximum 18 minute.

Materiale tehnice

Complexul Locativ „Academia” se compune din 2 blocuri locative cu câte 16 etaje. Clădirile sunt amenajate cu ascensoare silenţioase. Toate apartamentele blocurilor au instalate geamuri termopan cu patru camere şi uşă metalică la intrare. Locuinţele au sisitem autonom de încălzire cu cazan, calorifere şi contoare instalate, reţele electrice de primul ciclu şi reţele inginereşti de primul ciclu.

Amenajarea Complexului

Complexul Locativ „Academia” nu are parcare subterană, în schimb sunt garaje capitale şi o parcare mare adiacentă. La subsolul clădirilor sunt beciuri pentru locătari. Spaţiul la parter este presupus ca un spaţiu comercial şi oficii cu o suprafaţă de 725 mp. Copiii Complexului Locativ se vor bucura de locurile de joacă şi grădina bine amenajată pentri ei şi pentru părinţi.

Apartamente

Complexul Locativ „Academia” propune apartamente în „versiune albă” pentru ca viitorii stăpâni să-şi poată aranja apartamentul de vis după gusturile propii. În dependenţă de necesitatea, dorinţa şi posibilitatea Dumneavoastră aveţi la dispoziţie apartamente cu o cameră şi două camere. Apartamentele cu trei odăi la fel pot fi, dar numai prin replanificare. La moment spaţiile locuinţelor ce sunt în vânzare încep de la astfel de suprafeţe:

  • Apartamentele cu o odaie încep de la un spaţiu de 48,6 mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi sunt prezentate cu suprafeţe de la 67,5 mp până la 75,9 mp;
  • Apartementele cu 3 odăi sunt posibile numai prin replanificare şi spaţiuv variază.

Apartamentele caselor Coplexului locativ „Academia” sunt planificate foarte comod şi toate au un aspect logic gândit, ce vă uşurează semnificativ stadia de reparaţie.

Vânzare apartamente

Complexul Locativ „Academia” de pe stradela Studenţilotr este construit de Compania de construcţii „ SEVACONS”, fondată în 2003 şi care activează pe piaţa imobiliară a republicii Moldova din anul 2005, are o reputaţie bună atât în construcţie cât şi în instalarea utilajului şi materialelor pentru sistemele de încălzire, apeduct, canalizare, climatizare şi ventilare.

Departamentul Vânzări a Companiei de construcţii „SEVACONS”, vă oferă posibilitatea de procurare a locuinţelor în diferite modalităţi flexibile de achitare a imobilului nou. Preţul aparatamentului şi modul de achitare se discută individual în dependenţă de achitare a mărimii primei rate şi perioada de achitare totală.

Aflaţi mai multă informaţie utilă despre Complexul Locativ „Academia” pe site-ul oficial al dezvoltatorului Compania de construcţii „SEVACONS”.

Complexul locativ „Academia” este mereu înconjurat de tineret, deci aici sunteţi nevoiţi să fiţi mereu tineri şi fericiţi!

Unde se află Complex Academia?

str. Studenților, 17.

Termen de finalizare Complex Academia?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Academia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Academia din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Academia este – Sevacons.