Complex Studentilor Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Studentilor, 15A

Mai detaliat despre blocuri

str. Studentilor ,15a (Bloc A)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil
str. Studentilor, 15a (Bloc B)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Complex Studentilor Residence pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireautonoma
🟧 Liftda
🟧 Numărul de scara2
🟧 PerețiBCA
🟧 Spațiu de parcareterestra
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

🟧 Numărul de apartamente160
🟧 Spaţiu apartamente38,2–86,7 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Complexul locativ „Studenților Residence” este localizat în orașul Chișinău, în cartierul Poșta Veche din sectorul Râșcani, pe stradela Studenților, la numărul 15a.

Despre cartier și zona de amplasare

Zona de amplasare a imobilului este ferită de gălăgia urbană și este împrejmuită de multe spații verzi și cu Parcul „Râșcani” în imediata vecinătate. De la complexul rezidențial este acces facil către mijloacele de transport în comun, care circulă des către centrul și către restul sectoarelor capitalei.

În apropierea locuințelor se află multe instituții de învățământ așa ca: Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Liceul Teoretic Bulgar „Vasil Leviski”, Liceul Teoretic „Wafdorf”, Liceul „Socrate”, Universitatea Slavonă din Moldova și Universitatea Tehnică a Moldovei, acest fapt face atractiv acest complex nu numai din punct de vedere rezidențial dar și din punct de vedere a unei investiții financiare profitabile, deoarece acest bloc locativ este foarte întrebat printre studenți, unde orice apartament va putea fi dat ușor în chirie pe un termen lung.

De asemenea nu departe de imobil se află Filiala Bibliotecii „A. Donici”, Muzeul Tehnicii în aer liber UTM, este Cinematograful Patria și un club de noapte, Scuarul Mezon, este o sală de sport, funcționează secții bancare și sunt supermarket-urile: Fourchette și Linella 9.

Cartierul unde se află amplasat complexul rezidențial dispune de o infrastructură destul de dezvoltată și poate oferi locatarilor o viață complet împlinită.

Structura rezidenței, detalii tehnice a construcției și amenajarea complexului

Complexul rezidențial „Studenților Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente, care dispune de două scări locative, fiecare din acestea fiind proiectate cu 11 etaje locative. Structura clădirii de apartamente este efectuată în baza carcasei din beton armat cu închiderile exterioare din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). Toți pereții interiori - despărțitori între apartamente dispun de izolare fonică suplimentară. Pentru izolarea termică exterioară a fațadei clădirii locative este folosită vata minerală. Fiecare din cele două scări locative este echipată cu câte două ascensoare silențioase de firmă Basslift. Pentru transportul locatarilor locurile de parcare sunt organizate subterane, precum și există organizate parcări supraterane pentru oaspeți și pentru parcarea temporană.

Teritoriul complexului rezidențial este îngrădit cu gard din metal, iar în curtea generoasă se află amenajate peste 250 mp de spații de joacă pentru micuții locatari și sunt plantate spații verzi și organizate locuri de relaxare pentru adulți. Peste toată suprafața complexul locativ „Studenților Residence” sunt montate camere pentru supraveghere video 24 din 24.

Prezentarea apartamentelor

Blocul locativ „Studenților Residence” dispune de apartamente cu una, două și trei camere. Suprafața locuințelor cu o cameră începe de la 38,20 mp până la 43 p, suprafața apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 59,70 mp și 75,10 mp, iar locuințele cu 3 camere au suprafața de la 80 mp. Locuințele se predau cumpărătorilor în versiune de finisare - „la alb”. Pentru prelucrarea pereților este folosit gipsul Knauf.

Fiecare din apartamentele complexului este prezentata cu spații mari vitrate și cu ferestre panoramice. Încălzirea în apartamente este autonomă, prin centrale termice individual instalat în toate locuințele (centralele sunt de producere germană).

Absolut toate apartamentele sunt echipate cu interfoane, de asemenea pentru securitatea locatarilor la intrare în apartament sunt montate uși metalice blindate de calitate superioară cu greutatea de 70 kg. Ferestrele locuințelor deschid o priveliște plăcută asupra Chișinăului și împrejmuirilor.

Complexul locativ „Studenților Residence” este construit de către compania „ECOVZOR CONSTRUCT IMOBIL”, care oferă pe piața imobiliară din Moldova apartamente construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Este una din companiile autohtone, care utilizează la construcții doar materiale durabile și calitative. Metodele de plată acceptate sunt flexibile, și dezvoltatorul acceptă plata în rate, cu mărimea primei tranșe de 20 % din costul apartamentului ales. Echipa dezvoltatorului „ECOVZOR CONSTRUCT IMOBIL”, vă stă mereu la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii și informații depline de care sunteți interesați despre apartamentele complexului locativ „Studenților Residence”.

Unde se află Complex Studentilor Residence?

str. Studentilor, 15A.

Termen de finalizare Complex Studentilor Residence?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Studentilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Studentilor Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Studentilor Residence este – Ecovzor Construct Imobil.