N&K Construct

N&K Construct

Data înfiinţării 2014

Toate complexuri N&K Construct pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Complex Twins House
Finalizat în 2017
Chişinău, str. Haiducilor, 32

Despre dezvoltator N&K Construct

Compania «N & K Construct» a fost înființată la mijlocul anului 2014 și își desfășoară activitatea pe piața construcțiilor din Republica Moldova. Pentru toată perioada evoluării reușite și dinamice, dezvoltatorul s-a recomandat ca un partener onest și de încredere, cu o abordare modernă a designului și construcției. Au fost implementate multe proiecte de succes care au permis câștigul încrederii și popularităţii numeroșilor clienți, ceea ce reprezintă un factor important pentru comandatar atunci când alege o organizație de construcție.

Compania «N & K Construct» este formată dintr-o echipă profesionistă de arhitecți, experți, designeri și specialiști în domeniul construcțiilor capitale, cu o vastă experiență și un gust impecabil. Specialiștii companiei se angajează în realizarea oricărui proiect, indiferent de gradul de greutate al acestuia.

După aprobarea proiectului, se efectuează calcule de proiectare și construcţie, se elaborează lista estimativă a cheltuielilor pentru materiale și echipamente, toate lucrările planificate, pe baza cărora se determină bugetul exact al obiectului construcției viitoare. Echipa «N & K Construct» este dotată cu toate materialele și echipamentele tehnice necesare pentru realizarea oricărui proiect planificat.

În munca lor, meşterii dezvoltatorului folosesc numai materiale de construcție testate în timp și tehnologii avansate în domeniul construcțiilor imobiliare moderne. Pentru construirea fiecărei clădiri sunt selectate cu atenție, exclusive, materiale de cea mai înaltă calitate, care trebuie să se combine optimal cu arhitectura unică a viitorului edificiu.

Angajații companiei respectă cu strictețe termenele de punere în funcțiune a obiectului și intră în bugetul pentru construcții, emis inițial. Dovadă a deservirii calitative servesc proiectele realizate cu succes și replicile pozitive ale clienților pe parcursul unei perioade îndelungate de timp.

Pe lângă activitatea principală, compania «N & K Construct» este angajată în lucrări de reparații, oferind populației Moldovei servicii calitative și profesionale de către echipa sa de meșteri. Specialiștii dezvoltatorului efectuează reparații complexe ale apartamentelor "la cheie" (noi și pe piața secundară a locuințelor) și, de asemenea, desfăşoară lucrări în orice birouri, magazine și alte obiecte.