Complex Șahin Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Moara Roșie, 20

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Moara Roșie, 14
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Complex Șahin Residence pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Complex Șahin Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — octombrie 2019

Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 1, octombrie 2019
Spot 1
aprilie 2019octombrie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 2, decembrie 2019
Spot 2
aprilie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 3, octombrie 2019
Spot 3
aprilie 2019octombrie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 4, decembrie 2019
Spot 4
noiembrie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 5, decembrie 2019
Spot 5
aprilie 2019decembrie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 6, iulie 2019
Spot 6
aprilie 2019iulie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 7, iunie 2019
Spot 7
aprilie 2019iunie 2019
Stadiul construcției Complex Șahin Residence - Spot 8, septembrie 2019
Spot 8
septembrie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje7
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzire autonoma individuala
🟧 Perețicaramida rosie
🟧 Spațiu de parcare2 nivele de parcare subterana si 73 de locuri de parcare
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente39,9–143.3 mp

Informații despre Complexul locativ

Locație avantajoasă cu acces facil către centrul capitalei

În centrul orașului Chișinău, pe strada Moara Roșie, la numerele 14, 16 și 20 se află construit noul ansamblu rezidențial „Moara Roșie”, care este prezentat de compania „Șahin Construction”. Zona de amplasare a imobilelor este caracterizată ca una cu o infrastructură perfect dezvoltată din punct de vedere a transportului, deoarece complexul se află poziționat la hotar cu sectorul Râșcani și din acest punct este acces ușor către toate sectoarele din capitală. Chiar dacă imobilele sunt localizate în centrul capitalei, aici este o zonă foarte liniștită și înverzită, care oferă acces pietonal și cu transport până la Parcul Catedralei și Piața Marii Adunări Naționale. În vecinătatea complexului rezidențial se află Ambasada Republicii Cehe în Moldova, lângă case se poate de vizitat Teatrul Național „Eugene Ionesco”, Scuarul Colina Pușkin și Casa Muzeu „Alexandr Pușkin”. Pentru copii și adolescenți în apropiere de blocurile locative funcționează Grădinița nr. 127 „Trofimaș” din strada Albișoara, este Liceul Teoretic „George Meniuc” și Liceul de limbi moderne și Management, Colegiul Național de Comerț și ASEM „Academia de Studii Economice din Moldova”.

În apropiere de apartamentele din strada Moara Roșie este o zonă de relaxare - Parcul și Lacul de pe strada Albișoara, nu departe funcționează Centrul Medicilor De Familie nr. 11, este Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, precum și se află supermarket-ul „Fidesco” (la 750 de metri), este un Salon de frumusețe, sunt restaurante, diverse cafenele, terase și pizzerii.

Distanțe reale de la complexul imobiliar „Moara Roșie 14,16, 20” până la punctele de interes din capitală:

  • Centrul Chișinăului este la o distanță de 1400 de metri;
  • Gara Feroviară este la 3,7 km, prin strada Octavian Goga este cea mai scurtă cale;
  • Gara Auto de Nord este la 3,1 km, prin strada Grigore Ureche este cea mai scurtă cale;
  • Gara Auto de Sud este la 7,1 km;
  • Aeroportul Internațional din Chișinău este la 14,9 km.

Prezentarea blocurilor de elită

Ansamblul rezidențial „Moara Roșie 14, 16, 20” reprezintă un complex din trei blocuri locative, care dispune de patru scări rezidențiale.

Unul din blocuri dispune de o construcție cu două subsoluri, are un parter și cinci nivele cu apartamente plus o mansardă, restul două blocuri sunt construite cu două etaje subterane, un parter și șapte etaje rezidențiale. La construcția imobilelor au fost folosite doar materiale ecologice, de calitate superioară și de producere europeană. Blocurile rezidențiale sunt înălțate în conformitate cu toate normele și standardele în vigoare și sunt respectate normele pentru izolația termică și fonică a locuințelor. În calitate de material de izolare este aleasă vata minerală, care este placată pe pereții exteriori ai casei. Aceștia la rândul său sunt zidiți din cărămidă roșie, la fel și pereții interiori sunt clădiți din cărămidă roșie, care la rândul său s-a recomandat ca un material eficient energetic. Carcasa construcțiilor este realizată în baza stâlpilor din beton armat. Balcoanele sunt combinate de tip deschise cu balustrade din fier la colțul casei și de tip închis pe fațada clădirii.

Aspectul exterior al blocurilor rezidențiale este foarte plăcut și culorile fațadei perfect combinate cu gri la parter și la mansardă, iar pentru etaje a fost cu atenție aleasă culoarea albă. Astfel ținuta casei are o statură solemnă și decentă. În curtea blocurilor locative sunt amenajate cu tobogane și leagăne locuri pentru joaca copiilor, sunt organizate spații verzi și alei pietonale. Curtea complexului rezidențial oferă securitate și protecție locatarilor și copiilor acestora, deoarece este de tip închis și are acces controlat. Locurile de parcare sunt proiectate în subteran și sunt localizate la etajele din subsolul blocurilor rezidențiale.

Informații generale despre apartamente și instalații

Apartamentele complexului rezidențial „Moara Roșie 14, 16, 20” sunt propuse în vânzare cu planuri foarte funcționale și bine gândite. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite locuințe simpatice cu una, două camere și cu trei. Între etajele 1 și 7 sunt disponibile apartamentele cu o cameră și acestea dispun de suprafața de: 42,5 mp, 43,7 mp, 44,4 mp, 45,2 mp, 53,9 mp și la parter se află garsoniere de 39 mp.

Proprietățile locative cu două odăi pot fi alese cu suprafața de la 52,6 mp până la 76,6 mp.

Suprafețele locuințelor cu trei camere sunt de: 78 mp, 83,9 mp., 90,5 mp, 95 mp, 112 mp, 156,7 mp.

La fiecare etaj locativ sunt amplasate doar câte 3-4 apartamente, acest fapt oferă mult mai multă intimitate, liniște și confort rezidenților.

Fiecare apartament beneficiază de sistemul său individual de încălzire, prin calorifere și centrală termică proprie.

Toate locuințele se predau racordate la utilitățile generale și beneficiază de apă, gaz, curent electric și au conectare la sistemul de canalizare orășenesc. Pentru controlul consumului utilităților în fiecare unitate locativă sunt instalate contoare individuale și apometre. Locatarii facilită de internet, TV și telefonie. Compania de construcții „Șahin Construction” SRL funcționează pe piața construcțiilor imobiliare din Chișinău din anul 2017 și deja a construit în centrul Chișinăului complexul locativ. Această companie se specializează în construcția imobilelor de elită și la cele mai înalte standarde, cu utilizarea la construcții a celor mai inovative tehnologii și a celor mai durabile și calitative materiale. Și are o echipă de profesioniști pentru fiecare stadie de construcție, începând cu proiectare, fundație, acoperiș, instalații, comunicații și până la predarea cheilor și darea casei în exploatare.

Restul materialelor și informațiilor de care ați rămas interesați despre apartamentele ansamblului rezidențial „Moara Roșie 14, 16, 20” le găsiți afișate pe pagina web a companiei de construcții „Șahin Construction” SRL, unde sunt afișate și contactele directe pentru achiziționarea locuințelor direct de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Sahin Bloc.

Unde se află Complex Șahin Residence?

str. Moara Roșie, 20.

Termen de finalizare Complex Șahin Residence?

str. Moara Roșie, 14, str. Moara Roșie, 16, str. Moara Roșie, 20 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Șahin Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Șahin Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Șahin Residence este – Șahin Construction.