Complex Vavilon
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Tudor Strișcă, 19/5, 19/6

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Tudor Strișcă, 19/5, 19/6 (Bloc 1)
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Complex Vavilon pe hartă Chişinău

str. Tudor Strișcă, 19/5, 19/6

Filmari aeriene 360

Rotiți telefonul pentru a vedea mai mult
Explorați clădirea și zona înconjurătoare, survolând complexul cu un dron

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case5
🟧 Numărul de etaje18
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţi design peisagistic, fântână în curte, terenuri de joacă, zonă de agrement de familie
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift1 pasager
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă, la cheie
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente43,15–99,03 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Complexul Locativ «Vavilon» este amplasat într-o zonă ecologică, curată şi verde pe adresa fixă: Chişinău mun., Chisinău, sectorul Botanica, str. Tudor Strişcă, 19/5,19/6.

Infrastructura

Complexul Locativ «Vavilon» are o amplasare foarte reuşită şi comodă pentru o viaţă împlinită.

În imediata apropiere de locuinţele Complexului Locativ îşi desfăşoară aripile sale verzi Parcul Valea Trandafirilor ce vă propune aerul său proaspăt şi locurile de odihnă şi divertisment pentru întreaga familie.

Copiii Dumneavoastră au la alegere astfel de instituţii de învăţământ din apropiere: Liceul Teoretic „Vasile Lupu”, Şcoala de arte Alexei Stârcea, Liceul Republican cu profil sportiv, Liceul Teoretic «Rambamm» şi Centrul de excelenţă în Educaţia Artistică. Micuţilor locătari li se propun astfel de grădiniţe: Grădiniţa №106, №151 şi puţin mai departe este Grădiniţa „Pas cu Pas” №152.

Infrastructura Complexului Locativ „Vavilon” este destul de bine dezvoltată şi prezintă la dispoziţia locătarilor multe puncte comerciale, la o distanţă mică sunt diferite magazine alimentare, supermarket –culinarie „Cvin” şi marketul „Fidesco”, este o piaţă mare, diferite farmacii, bancomate şi secţii bancare. Complexul este înconjurat de o varietate mare de restaurante, cafenele, paburi şi culinarii pentru orice gust.

Aici este un loc comod pentru persoanele care au grijă de sănătate deoarece nu atât de departe se află un Club sportiv, o sală de sport şi chiar un magazin mare de mărfuri sportive.

Destul de aproape sunt două biblioteci: Biblioteca Maramureş şi Biblioteca de cultură şi literatură rusă „M. Lomonosov”.

Spitalul Clinic municipial de copii este în câteva minute pe jos.

Vecinii strategi ai Blocurilor locative sunt: Pretura sectorului Botanica şi Serviciul fiscal de stat sectorul Botanica.

Căi de transport

Complexul locativ „Vavilon” are în apropierea sa multe căi de transport ce leagă sectorul Botanica cu alte sectoare a Chişinăului.

De aici până la Gara Feroviară ajungem prin strada Hristo Botev şi Bulevardul Decebal în doar 11 minute, deoarece sunt în jur la 4,5km. Autogara Nord este la o distanţă de până la 6 km unde putem ajunge prin două căi la alegere în 20 de minute. Aeroportul internaţional Chişinău este destul de aproape şi parcurgem până la el 10 km în 18 minute direct prin Bd. Dacia.

Până la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt putem ajunge în maxim 22 minute cu maşina prin Bd. Dacia sau prin strada Nicolae Testemiţeanu.

Informaţii tehnice a construcţiei şi amenajarea Complexului Locativ

Complexul Locativ „Vavilon” este compus din cinci blocuri cu câte 18 nivele. Casele Complexului sunt construite conform ultimilor standarte internaționale şi tehnologii de ultimă generaţie. Acest Complex are sistema sa de purificare a apei.

Fiecare bloc locativ este amenajat cu câte trei ascensoare. Aici există trei etaje comerciale cu un spaţiu de 5000mp. Sunt câteva nivele pentru parcare şi locuri de parcate terestră.

Grădina Complexului este de tip închis-securizat şi include în incinta sa trei terenuri de joacă pentru copii de diferite vârste, locuri de odihnă pentru locătari şi un teritoriu adiacent cu design deosebit cu havuz.

În apartamentele Complexului Locativ „Vavilon” sunt instalate geamuri termopan şi geamiri panoramice ce deschid o viziune irepetabilă. Locuinţele au sistemă de încălzire individuală.

Încă o perlă deosebită, curată, ce asigură liniştea sufletească este Capela Ortodoxă din incinta grădinii Complexului Locativ „Vavilon”.

Acest Comples corespunde tuturor cerinţelor de confort şi siguranţă a unei persoane moderne.

Apartamente

Complexul Locativ „Vavilon” propune apartamente modern proiectate cu o cameră, cu două şi cu trei camere între astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 43 mp până la 54 mp;
  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 58 mp până la 67 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 81 mp până la 99 mp.

Toate apartamentele se dau în exploatare în versiune albă sau apartamente la cheie şi au înălţimea tavanului de trei metri.

Vânzare apartamente de la Dezvoltator

Complexul Locativ „Vavilon” este construit de Compania de construcţii SRL „Finstroi-invest”. Ce vă oferă posibilitatea de cumpărare a apartamentelor print-o sistemă flexibilă.

Mai multă informaţie detaliată despre Complexul locativ „Vavilon” şi posibilităţile de cumpărare a imobilului nou puteţi afla pe site-ul oficial al dezvoltătorului Compania de construcţii SRL „Finstroi-invest”.

Unde se află Complex Vavilon?

str. Tudor Strișcă, 19/5, 19/6.

Termen de finalizare Complex Vavilon?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Vavilon în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Vavilon din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Vavilon este – Finstroi-Invest.