Finstroi-Invest

Proiecte dezvoltator Finstroi-Invest

Construiește începând cu 2013
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Finstroi-Invest

Compania de construcții «Finstroi-Invest» funcționează cu succes începând cu anul 2013, respectând principiile fundamentale - disponibilitatea maximă a locuințelor, calitatea impecabilă a lucrărilor efectuate, fiabilitatea și durabilitatea edificiilor. Construcția, pentru echipa «Finstroi-Invest», nu este doar o muncă zilnică minuţioasă, ci mai întâi o responsabilitate față de clienți, familiile lor și viitor.

În calitate de antreprenor general al complexelor rezidențiale și al altor proiecte de construcții, compania «Finstroi-Invest» desfășoară business-ul în mod deschis, la nivel profesional înalt și este angajată pe deplin în afacerea sa. Meșterii organizației urmează cele mai serioase standarde de calitate în munca lor zilnică, iar în procesul de construcție folosesc cele mai moderne tehnologii și materiale sigure și ecologice. Toate acestea, în complex, permit companiei să-și realizeze misiunea principală - crearea unui spațiu comod pentru o viață umană confortabilă și lipsită de griji.

Proiectarea viitoarei clădiri, lucrările pregătitoare și procesul de construcție propriu-zis, «Finstroi-Invest» le abordează cu responsabilitate deosebită, ținând cont de concluziile experților și de dorințele clienților. Datorită interacţiunii constante cu clienții, colaboratorii companiei reușesc să ofere servicii la un nivel suficient de ridicat și acest lucru este confirmat de feedback-ul recunoscător al clienților.

Conform planului de dezvoltare elaborat, fiecare complex rezidenţial este construit în conformitate cu cele mai recente standarde internaţionale si are rezistenţă seismica sporită, iar curţile sunt dotate cu zone de agrement necesare si locuri de joacă moderne, amenajate pentru copii. Apartamentele sunt predate proprietarilor, cu finisaj, în varianta albă sau cu reparație completă "la cheie". Cumpărarea locuințelor în astfel de clădiri noi este posibilă, pentru orice client, în rate sau plătind pentru proprietatea sa integral.

Astăzi fiecare familie din Republica Moldova are o oportunitate reală de a obține un apartament excelent de la compania «Finstroi-Invest» și de a-şi aranja o viață complet diferită, mai bună și mai fericită în propria casă.