Boiar House 5
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Grătiești, str. Decebal 2

Mai detaliat despre blocul

str. Decebal 2
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Boiar House 5 pe hartă Chişinău

Grătiești, str. Decebal 2

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireindividual
🟧 Spațiu de parcareterestra
🟧 Termoizolareda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorcu reparaţie

Informații despre Complexul locativ

Amplasare imobil

Blocul locativ „Boiar House 5” se află localizat pe strada Decebal, la numărul 2, în comuna Grătiești din municipiul Chișinău.

Amplasarea comodă a imobilului oferă acces rapid către diverse secții bancare, la grădiniță, școală, farmacie și la mijloacele de transport în comun care circulă spre Chișinău.

Despre locul de așezare

Blocul de apartamente este amplasat într-o zonă ecologic curată la liniște, în depărare de gălăgia urbană și de străzile aglomerate ale capitalei. Fiind amplasat în apropiere de capitală, localitatea este considerată ca o zonă cu o infrastructură dezvoltată și cu posibilitatea de a ajunge până în centrul capitalei în aproximativ 25-30 minute parcurgând doar 12,5 km. Până la Gara Auto de Nord și la Gara Feroviară sunt de parcurs11,1 km și 12,3 km, respectiv. Aeroportul internațional se află puțin mai departe, la 22,3 km, unde se ajunge prin strada Doina.

Descrierea imobilului și amenajare curții

Ansamblul rezidențial „Boiar House 5” reprezintă o clădire de apartamente atractivă. Casa este construită cu parter și 5 etaje locative cu un sistem constructiv cu o carcasă monolită din beton armat. Imobilul este construit într-un stil arhitectural unic cu un design atractiv și modern.

La bloc sunt montate ferestre mari cu profil PVC cu geam termopan cu acoperire specială pentru protecția solară (low-e).

Pentru copiii rezidenților în curte se află amenajat un loc de joacă și sunt plantate spații verzi, de asemenea sunt spații pavate.

Locurile de parcare sunt oferite supraterane.

Despre apartamente

Clădirea de apartamente „Boiar House 5” dispune de locuințe primitoare și moderne cu una și cu două camere. Toate apartamentele sunt spațioase și luminoase, cu suprafața de la 22 până la 37 mp pentru apartamentele cu o cameră și cu suprafața între 50 mp și 57 mp pentru apartamentele cu două camere. Locuințele se oferă finalizată în versiune –„ la alb”, cu toți pereții prelucrați și tencuiți, cu podelile turnate și cu uși instalate la intrare (uși din metal), precum și cu interfoane instalate.

Cazanul individual pentru încălzire este dotat, instalat și conectat la calorifere pentru fiecare apartament, de asemenea locuințele dispun de sistem de încălzire prin podea.

Casa locativă este branșată la utilități și pentru fiecare locuință sunt dotate contoare individuale.

Pentru toate amănuntele apartamentelor din blocul locativ „Boiar House 5” și pentru detaliile și metodele de cumpărare accesați pagina web a Dezvoltatorului – compania „Rafael House” S.R.L.

Unde se află Boiar House 5?

Grătiești, str. Decebal 2.

Termen de finalizare Boiar House 5?

str. Decebal 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boiar House 5 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boiar House 5 din Chişinău?

Dezvoltătorul Boiar House 5 este – Boiar House.