Boiar House

Proiecte dezvoltator Boiar House

Construiește începând cu 2011
boiar.md
0 proiecte
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Boiar House

Compania «Rafael House» lucrează pe piața imobiliară din Moldova începând cu anul 2008. Pe parcursul desfăşurării activității sale a reușit să câștige încrederea impecabilă a clienților și s-a dovedit a fi un partener de încredere, pe care te poţi baza întotdeauna.

«Rafael House» este antreprenor în construcții, de asemenea efectuează lucrări de reconstrucție și restaurare a clădirilor și edificiilor. Toate proiectele acestui dezvoltator sunt situate în locuri ecologic pure și au prețuri destul de atractive pentru metru pătrat.

Specialiştii companiei oferă întotdeauna locuințe de cea mai bună calitate, controlând procesul de construcție, la fiecare etapă tehnologică, de la proiectarea și ridicarea complexului residential, până la punerea în funcțiune și înmânarea cheilor proprietarilor.

Astăzi, mulți solicitanți de apartamente accesibile și confortabile în zonă verde știu unde să se adreseze - la compania «Rafael House». Și acest lucru are o explicație foarte rațională, sub forma unor avantaje importante, care merită atenția fiecărui client:

  • structurile monolitice ale tuturor clădirilor sunt durabile și de încredere;
  • pereții sunt calzi și fabricaţi din material modern de construcție yutong;
  • indici excelenţi de izolare termică și fonică a clădirilor rezidențiale;
  • economii suplimentare datorate ferestrelor din plastic energoeficiente (LOW-E);
  • scările spațioase și comode crează un confort extraordinar;
  • securitatea suplimentară a locatarilor este asigurată de supraveghere video continuă;
  • există o infrastructură dezvoltată în jurul tuturor complexelor construite.

Fiecare clădire nouă se distinge printr-un design stilat și modern, încadrându-se perfect în arhitectura înconjurătoare și are o funcționalitate extraordinară în procesul de exploatare. Viața confortabilă și practică, a fiecărui client, în casele construite de către «Rafael House», constituie esenţa muncii zilnice și minuţioase, a colectivului companiei. Anume din aceste considerente, oamenii au încredere în «Rafael House» și recomandă, din ce în ce mai mult, acest dezvoltator, ca unul profesionist, experimentat și competent, care merită o atenție deosebită.