Boiar House 3
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Durlești, str. Sfînta Treime, 16

Mai detaliat despre blocul

Grătiești, str. Sfînta Treime, 16 (Boiar House 3)
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Boiar House 3 pe hartă Chişinău

Durlești, str. Sfînta Treime, 16

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5 plus mansardă
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireindividual
🟧 Perețibeton celular autoclavizat
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Termoizolarepolistiren spumă
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,50 m
🟧 Spaţiu apartamente22,1–57,1 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

În suburbia orașului Chișinău, la doar 2 km de la sectorul Râșcani și cartierul Poșta Veche, în comuna Grătiești pe strada Sfânta Treime, 16 este amplasat Complexul Locativ ”Boiar House 3”.

Infrastructura și căi de transport

Complexul Locativ ”Boiar House 3” este construit într-o zonă verde, pitorească, curată, foarte liniștită, situată departe de gălăgia străzilor și aglomerația Capitalei. În apropierea caselor Boiar House sunt zone de odihnă la aer curat pentru întreaga familie. Dar totodată nu este departe de atracțiile și punctele comerciale și sociale urbane cu magazine mixte, școli, grădinițe, bănci și farmacii.

De laComplexul Locativ ”Boiar House 3” există posibilitatea de deplasare rapidă spre Chișinău, atât cu transportul privat, cât și cu cel în comun. De la Grătiești până la sectorul Râșcani sunt doar 2 km, pe unde circulă destul de mult transport public până în centrul orașului și la alte sectoare.

Casele Complexului Locativ ”Boiar House 3” se află la o distanță de doar 13,3 km de la Gara Feroviară. Auto Gara Nord este la 11 km. Până la Aeroport se parcurge în jur la 23 de km.

Din centrul Capitalei până la apartamentele Complexului Locativ ”Boiar House 3” sunt numai 12 km.

Descriere generală a construcţiei și amenajarea curții Complexului Locativ

Complexul Locativ ”Boiar House 3” are o construcție cu cinci etaje locative plus mansardă.

Clădirile sunt ridicate din cotileți și blocuri de beton celular autoclavizat cu grosimea pereților exteriori de 30 cm și sunt termoizolați suplimentar cu penoplast. Acoperișul este din țiglă metalică germană „ARCELOR MITTAL” cu grosimea de 0,5 mm.

Nivelul mic de înălțime și construcția puternică oferă o rezistență seismică înaltă a caselor.

Apartamentele dispun de încălzire individuală cu cazane autonome, italiene conecate și calorifere instalate (la cheie) plus adăugător în antreu și camerele de baie este încălzire prin pardosea. În blocul sanitar sunt instalate uscătoare de rufe.

Toate comunicațiile din oraș (apeduct, canalizare, gazificare) sunt conectate și este contorizare individuală la apă, gaz și electricitate.

Ferestrele apartamentelor au un nivel înalt de păstrare a căldurii cu geamuri LOW-E și vitraje cu sticle Solar+low-e.

Locuințele sunt dotate cu cablu pentru TV și internet

Pardoselele sunt turnate și pregătite pentru acoperirea cu laminat iar pereții sunt nivelați și pregătiți pentru tapete.

Curtea Complexului Locativ „Boiar House 3” este bine amenajată, supravegheată, are locuri de odihnă pentru maturi și include locuri de parcare terestre.

Micuții locatari se pot bucura de terenul de joacă din incinta grădinii.

Descrierea apartamentelor

ApartamenteleComplexului Locativ „Boiar House 3” sunt cu o cameră cu două și cu trei camere, toate au schițe individuale, moderne și comode. Locuințele se dau în exploatare „în versiune albă”.

  • Apartamentele cu o cameră sunt prezentate în două versiuni cu spațiile totale de 22,1 mp și 37mp;
  • Apartamentele cu două camere sunt prezentate cu trei variante de planificări cu spațiile totale de 50 mp, 55,5 mp și 57,1mp;
  • Apartamentele cu trei camere sunt prezentate cu două blocuri sanitare și cu spațiul total de 72 mp.

Toate apartamentele din acest Complex Locativ au înălțimea tavanului de 250 cm.

Despre Dezvoltator și metode de cumpărare a imobiliarului nou

Compania de Construcții „Rafael House S.R.L./Boiar House” este o companie cu perspective mari și cu o istorie bogată în privința construcției blocurilor locative. Imobiliarul construit și vândut de această companie are prețuri accesibile și avantajoase la o calitate înaltă.

Compania de Construcții „Rafael House S.R.L./Boiar House” are grijă de locatarii săi și de vecinii lor, astfel încât a amenajat drumul public a străzii Sfânta Treime (unde este construit Complexul Locativ „Boiar House 3”) instalând 2000mp de pavaj de rezistență înaltă și a plantat 80 de arbori (Thuia) cu sistem individual de irigare și iluminare, totul pentru confortul și plăcerea locatarilor.

Departamentul Clienți al Companiei de Construcții ” Rafael House” este gata să vă ofere o consultație în privința prețurilor și posibilităților de cumpărare a imobiliarului nou.

Mai multe despre apartamenteleComplexului Locativ „Boiar House 3” și despre cum puteți cumpăra apartamente de la Compania de Construcții Rafael House S.R.L./Boiar House, citiţi pe site-ul oficial al Dezvoltatorului.

Unde se află Boiar House 3?

Durlești, str. Sfînta Treime, 16.

Termen de finalizare Boiar House 3?

Boiar House 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boiar House 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boiar House 3 din Chişinău?

Dezvoltătorul Boiar House 3 este – Boiar House.