Bloc locativ Doga
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Andrei Doga, 39/2

Mai detaliat despre blocul

str. Andrei Doga, 39/2
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Bloc locativ Doga

1 camere
43 m2
indisponibil
2 camere
47 m2
indisponibil
3 camere
71 m2
indisponibil

Bloc locativ Doga pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje10
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiteren de joaca
🟧 încălzireindividual
🟧 Liftlifturi Baslift
🟧 Numărul de scara2
🟧 PerețiBCA (beton celular termoizolant)
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Termoizolarevata minerala , polistiren expandat
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente108
🟧 Spaţiu apartamente43,1–88,6 m2

Informații despre Complexul locativ

Localizare

Ansamblul Rezidențial „Doga” se află situat pe strada Andrei Doga, nr. 39/2, la sectorul Râșcani din municipiul Chișinău.

Infrastructura zonei de amplasare

Complexul Locativ „Doga” se amplasează într-o zonă curată și liniștită la doar 5 minute până la Parcul Râșcani și până la plaja lacurilor din acest parc.

Nu departe de Bloc se află centre sportive, este o piscină și sunt Centre medicale (punctul traumatologic) și este o clinică stomatologică.

Ansamblul Rezidențial este vecin cu sediul central Gas Natural Fenosa și are în apropiere un magazin alimentar, sunt supermarketurile: „Râșcanu” și „Unimarker”, este un oficiu poștal, sunt farmacii, secții bancare, câteva restaurante și cafenele.

De asemenea în această zonă funcționează astfel de instituții educaționale și organizații de învățământ: Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Liceul Muzical ”Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic ”M. Sadoveanu”, Liceul tehnologic resurse educaționale și training tehnologic ”B. Z. Herțli” și Grădinița - creșă № 88 ”Steluța”, Grădinița №76 și Grădinița-școală №199.

Căi de transport

În apropiere de Blocul Locativ circulă multe rute de maxi – taxi și este o rută de troleibuz.

De la clădirea Complexului locativ „Doga” sunt de parcurs doar 3,9 km până la Gara Feroviară. Până în centrul Chișinăului (Piața Marii Adunări Naționale) sunt 3,7 km, la Auto Gara Nord se ajunge foarte repede prin strada Tudor Vladimirescu prin 1,8 km și până la Auto Gara Sud sunt 8,4 km. Și Aeroportul Internațional Chișinău se află la 14,2 km de la casa de apartamente.

Caracteristici tehnice a construcției și date generale despre Complexul Locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 constituie un bloc de apartamente, zidit cu 10 nivele locative. Blocul este împărțit în două scări de apartamente.

Construcția clădirii locative se bazează pe o carcasă din beton armat și are umplutura pereților atât exteriori cât și interiori din blocuri de beton celular autoclavizat (BCA). Pereții exteriori sunt izolați termic cu plăci din polistiren și împrejurul ferestrelor casa este izolată parțial cu vată minerală.

Cele două scări locative sunt echipate cu ascensoare silențioase de marcă BASLIFT.

Casa locativă are instalate ferestre cu profil PVC cu 6 camere și cu geamuri termopane eficiente energetic.

Amenajarea Ansamblului Locativ

Complexul Locativ „Doga” dispune de o curte de tip – închisă. Și are amenajate în curte - locuri de joacă pentru copii și spații de odihnă pentru maturi.

La scările locative este montat și conectat sistemul de interfon.

La demisolul blocului locativ sunt construite locuri de parcare.

Descrierea locuințelor

Ansamblul Locativ de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 propune spre vânzare un număr total de 108 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt propuse apartamente cu scheme confortabile cu una, două și trei camere care se predau beneficiarilor cu finisaje în versiune albă.

Pereții interiori între apartamente sunt efectuați din blocuri BCA și sunt prelucrați, iar podelile sunt turnate și dispun de un sistem de izolate termică și fonică. La intrare în apartamente sunt montate uși din metal.

Locuințele sunt proiectate cu planificări confortabile și sunt propuse cu astfel de suprafețe generale: Apartamentele cu o cameră sunt prezentate cu astfel de suprafețe: 43,10 mp, 43,50 mp, 47,25 mp și 67,40 mp. Apartamente cu 2 camere sunt prezentate cu suprafața construită de 76,40 mp. Apartamente cu 3 camere există construite cu suprafețele de: 67,40 mp, 70,55 mp, 79,70 mp și 88,60 mp.

Toate unitățile locative dispun de un sistem de încălzire autonom și se încălzesc individual prin cazane proprii, care sunt instalate și sunt incluse în prețul locuinței.

Apartamentele dispun de dotări cu cablu pentru telefonie, televiziune și internet (la ciclul I).

Apartamentele se predau beneficiarilor cu conectări la apă, gaz natural, curent electric, la sistemul de canalizare și desigur că sunt dotate cu contoare individuale și apometre.

Despre Dezvoltator și despre posibilitățile de achiziționare a imobiliarului nou direct de la el

Ansamblul Rezidențial „Doga” este construit de Compania de Construcții „Lagmar Impex” S.R.L. Echipa Compania „Lagmar Impex” are o experiență mare în domeniul proiectării de imobiliare și construcțiilor rezidențiale, precum și activează în domeniul reconstrucțiilor și instalațiilor rețelelor tehnico-edilitare.

Dezvoltatorul acceptă posibilitatea de achiziționare în rate a apartamentelor de pe strada Andrei Doga, nr. 39/2 , fără dobânzi și fără comisioane cu condiția de plată a primei tranșe în mărime de 30% din costul apartamentului plăcut.

Pentru mai mult util despre apartamentele Complexului Locativ „Doga” și despre schemele lor, pozele, despre amenajarea Proiectului Rezidențial și despre toate metodele posibile de plată și achiziționare direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe site-ul oficial al Companiei de Construcții „Lagmar Impex”.

Unde se află Bloc locativ Doga?

str. Andrei Doga, 39/2.

Termen de finalizare Bloc locativ Doga?

str. Andrei Doga, 39/2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc locativ Doga în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc locativ Doga din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc locativ Doga este – Lagmar Impex.