Complex Florării 4
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Florării, 4

Complex Florării 4 pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case3
🟧 Numărul de etaje14
🟧 Spațiu de parcaredeschisă şi garaje

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidenţial de pe strada Florării, 4 este situat la sectorul Râşcani, în doar doi kilometri de la centrul oraşului Chişinău. Împrejmuirile Complexului locativ conţin o mulţime de zone verzi, dar există şi întreprinderi industriale. În apropiere funcţionează câteva cafenele, un centru medical, grădiniţe pentru copii, magazine, Universitate şi licee. Gara Auto de Nord se află la o distanţă de numai un kilometru.

Complexul Locativ de pe strada Florării, 4 de la Compania de Construcţii „Lagmar Impex” se exploatează din anul 2015. Clădirile locative dispun de un caracas monolit din beton armat, pentru zidăria pereţilor exteriori au fost folosite blocuri de gazobeton de marcă CELCO, faţadele sunt termoizolate cu penopolisteren şi vată minerală. Scările sunt amenajate cu ascensoare de marcă Baslift.

Apartamentele pot fi achiziţionate cu geamuri termopane instalate, cu sistem de încălzire autonomă individuală, cu contoare instalate şi conectate, cu uşă bronată instalată la intrare şi cu interfon. Parterele caselor sunt alocate pentru garaje, există locuri deschise de parcare şi locuri de joacă pentru copii.

Unde se afla Complex Florării 4?

str. Florării, 4.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Florării 4.

Cine este dezvoltatorul Complex Florării 4 în Chişinău?

Dezvoltator Complex Florării 4 – Lagmar Impex.