str. Bogdan Voievod
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Bogdan Voievod

str. Bogdan Voievod pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de etaje11–15
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Bogdan Voievod de la Dezvoltatorul „Lagmar Impex” se află la sectorul Râșcani în or. Chișinău, la doar 3 km de la centrul Capitalei.

Blocul Locativ se află amplasat între două zonă de parc, în apropiere există o ieșire comodă la autostrăzile Republicii. În vecinătate este un ghipermarket, sunt restaurante, grădinițe de copii, licee, bănci, cafenele și oficiu poștal.

Complexul este dat în exploatare in a doua jumătate a anului 2016. Complexul Locativ de pe strada Bogdan Voievod dispune de o carcasă monolită din beton armat și are clădiți pereți din blocuri de BCA Celco, fațada casei este termoizolată cu penopolisteren expandat și vată minerală. Sunt instalate ascensoare de marcă BASLIFT.

Apartamentele sunt realizate cu geamuri instalate cu profile cu cinci camere, uși din metal la intrare, interfon și contoare individuale.

În apartamente sunt instalate cazane individuale, pe gaz de dublu circuit de marcă italiană.

În curte există un teren pentru mini-fotbal. Teritoriul conține terenuri de joacă pentru copii. Și, sigur că există parcare subterană.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla ?

str. Bogdan Voievod.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul str. Bogdan Voievod.

Cine este dezvoltatorul str. Bogdan Voievod în Chişinău?

Dezvoltator str. Bogdan Voievod – Lagmar Impex.