Zidarul-Prim

Zidarul-Prim

Data înfiinţării 2000

Toate complexuri Zidarul-Prim pe hartă

Dezvoltă proiecte în Chişinău

Proiecte cu apartamente vândute  1 obiect

Complex Perla Residence
Finalizat în 2018
Chişinău, str. Mitropolit Petru Movilă, 23

Despre dezvoltator Zidarul-Prim

Compania «Zidarul-Prim» a fost înființată în anul 2000. Se ocupă de construcția clădirilor rezidențiale, imobilelor comerciale de business clasă, efectuează lucrări de reparații și finisaje, precum și instalează reţele inginereşti și închiriază încăperi pentru birouri și spații comerciale.

«Zidarul-Prim» construiește, de regulă, în partea centrală a capitalei Moldovei, ceea ce este destul de convenabil atât pentru trai cât și pentru folosirea biroului în activităţi comerciale. Accesul diversificat la transport, serviciul de pază 24/24 de ore și utilizarea tehnologiilor inovatoare în fiecare clădire fac posibil ca proprietarul unui astfel de imobil să simtă securitate deplină și confort maxim.

Toate construcțiile sunt executate din materiale de înaltă calitate, de la producători cu renume mondial (Germania, Cehia, Belgia, Austria, etc.), cu un sistem modern de încălzire, ventilație și aer condiționat, iar planimetriile diferă în funcție de particularităţi individuale, care vor satisface cei mai exigenți clienți.

Fiecare obiect al companiei «Zidarul-Prim» este construit ca o clădire inteligentă avansată, ce ține cont de orice solicitare pentru rezidență sau management de afaceri calitativ. Încăperile mari sau spaţiile mici pot fi utilizate la maxim în scopuri proprii, exploatând complet capacitățile sistemelor automatizate de asigurare a condiţiilor optime de viață. Proprietatea imobiliară de la «Zidarul-Prim» va oferi proprietarilor confort suplimentar, comoditate şi le va permite folosirea optimă a tuturor caracteristicilor unei astfel de construcţii.

Acest dezvoltator imobiliar este și cunoscut ca IUNAS

Zidarul-Prim dezvoltă în