Terconvit

Proiecte dezvoltator Terconvit

Construiește începând cu 2002
1 proiect
în construcție
6 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Terconvit

Compania de construcții «Terconvit» a fost înființată la sfârșitul anului 2002 și activează, cu succes, pe piața imobiliară din Republica Moldova. Datorită fondatorului și șefului permanent al companiei Sarî Petru Gheorghe, au fost preconizate și implementate în practică, o serie de proiecte variate și destul de ambițioase. Pe parcursul ultimilor ani «Terconvit» a construit, reparat și reconstruit zeci de kilometri de drumuri locale și naționale, a montat mai multe poduri și a ridicat nenumărate complexe rezidențiale în capitală.

Unităţile, date deja în exploatare, au constituit o bază solidă pentru activitatea ulterioară a companiei în domeniul construcțiilor de locuințe și industriale. Acum «Terconvit» se poate mândri cu proiecte reuşite în domeniul construcțiilor civile, ridică diverse centre şi structuri comerciale, de asemenea dispune de capacități impunătoare în ce priveşte transportul de mărfuri și cel specializat. Specialiștii companiei efectuează activități de orice complexitate, oferindu-le clienților servicii calitative și multidisciplinare, respectând întotdeauna regula principală - profesionalism în toate.

Obiectivele principale ale companiei «Terconvit» sunt creșterea volumului lucrărilor de construcție și contractare, extinzând concomitent tipurile și direcțiile activității sale. Meșterii companiei își cizelează constant abilitățile, îmbunătățesc calitatea lucrărilor executate și respectă întotdeauna termenii limită de finisare a construcţiilor.

Datorită capacităților sale, «Terconvit» oferă clienților prețuri accesibile la locuințe, care sunt semnificativ mai mici decât cele ale concurenților. Investirea banilor în apartament poate fi efectuată la etapa de construcție sau în momentul punerii în funcțiune a casei, iar achitarea se poate realiza integral sau în rate.

Experiența profesională dobândită de-a lungul multor ani, aplicarea tehnologiilor moderne în construcții, respectarea principiilor transparenţei și onestității au putut asigura companiei «Terconvit» un succes promițător şi de durată în domeniul imobiliar din Moldova.