Braus Imobiliare

Proiecte dezvoltator Braus Imobiliare

0 proiecte
în construcție
0 proiecte
finalizat

Despre dezvoltator Braus Imobiliare

Compania de construcții «Braus Imobiliare», deja mai mult de 10 ani, îşi desfăşoară activitatea pe piața imobiliară din Moldova. Specialiștii organizației construiesc cele mai variate obiecte civile, abordându-şi munca cu un grad înalt de responsabilitate și seriozitate. Compania se evidențiază prin profesionalism și capacitate de a edifica imobile de orice complexitate rapid, eficient și cu garanție maximă, fapt apreciat pe măsură de către clienți și colegii din sfera construcțiilor.

În fiecare clădire construită «Braus Imobiliare» preferă să implementeze idei arhitecturale moderne, într-un stil minimalist. De regulă, complexele companiei sunt realizate din beton armat monolitic, cu pereți exteriori și interior, din cărămidă roșie. Obiectele sunt ridicate, în conformitate cu cele mai inovaţionale soluții tehnice, folosind materiale de construcție de cea mai bună calitate, de la producători renumiți. Spațiile comune, coridoarele și scările tuturor blocurilor au podele din marmură și pereți lavabili.

Izolarea termică exterioară a fațadei este realizată din polistiren extrudat special și vată minerală, care sunt acoperite cu materiale de finisare de înaltă calitate. În fiecare clădire sunt instalate ferestre «REHAU», cu 5 camere, care asigură o eficiență energetică ridicată, protecție suplimentară și confort sporit al locatarilor. Complexele construite de «Braus Imobiliare» se disting prin instalarea încălzirii prin pardoseală în baie și în bucătărie, ceea ce reprezintă un bonus plăcut pentru fiecare client.

Practic, toate spațiile construite Braus Imobiliare se află în zone liniștite și verzi ale capitalei moldovenești, care se pot lăuda cu aer curat și infrastructură dezvoltată. Fiecare unitate pusă în funcțiune are curte îngrădită, loc de joacă pentru copii, parcare privată și sistem de supraveghere video. Pentru recreere există locuri, special amenajate și o zonă aparte pentru grătar. Toate acestea oferă proprietarilor de imobile extraordinare, condiții pentru o ședere liniștită și plăcută într-un loc ecologic, cu posibilităţi maxime pentru mediul urban.