str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator

Mai detaliat despre bloc

str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 (str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38)
5 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2019

Schițe și prețuri în str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38

1 camere
de la 28.5 m2totul e vândut
2 camere
de la 49.8 m2totul e vândut

str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 pe hartă Chişinău

Evoluția construcției Complexului str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — octombrie 2019

Evoluția construcției Complexului str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 - Punct 1, octombrie 2019
Punct 1
martie 2019octombrie 2019
Evoluția construcției Complexului str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 - Punct 2, octombrie 2019
Punct 2
martie 2019octombrie 2019
Evoluția construcției Complexului str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 - Punct 3, octombrie 2019
Punct 3
martie 2019octombrie 2019
Evoluția construcției Complexului str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 - Punct 4, octombrie 2019
Punct 4
martie 2019octombrie 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţizona verde
🟧 încălzireautonoma
🟧 PerețiBrikston
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente1‑cameră, 2‑camere
🟧 Spaţiu apartamente23–50 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizare excepțională

În apropiere de Pădurea din sectorul Buiucani, pe strada Alexandru Marinescu, la numărul 38, imediat la intersecție cu strada Onisifor Ghibu din municipiul Chișinău se găsește construită clădirea ansamblului rezidențial „Marinescu”.

Facilitățile zonei și infrastructură

Complexul locativ de pe strada Alexandru Marinescu, 38 se localizează într-o zonă perfect dezvoltată cu o infrastructură inteligentă și cu o rețea amplă de mijloace de transport în comun. În apropiere de casa rezidențială funcționează multe sucursale bancare, sunt magazine pentru copii, magazine universale, este o librărie, se află Centrul Comercial „Alfa City Shopping Mall” și se găsesc supermarket-urile „Linella” și „Fidesco” (la doar 1000 - 1300 de metri). În acest cartier rezidențial se află și Oficiul Poștal, este Sector de Poliție și sunt câteva benzinării.

La o distanță mică de la complex locatarii beneficiază de localuri de odihnă, sunt săli sportive, restaurante, este Casa Nunții, pizzeria Andy’s și nu departe la natură se găsește Cinematograful de vară din sectorul „Buiucani”. Pentru oferirea serviciilor medicale în această zonă funcționează: Spitalul „On Clinic”, Policlinica Amt Buiucani și este Farmacia „Felicia”. Pentru educație și învățământ la distanțe mici față de casa rezidențială pot fi menționate următoarele organizații: Universitatea „Perspectiva”, Școala Profesională Nr. 6, Liceul Teoretic „Petru Rareș”, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic cu Profil Real „Mihai Marinciuc”, Liceul Teortic „Orizont”, Liceul „Columna” și Grădinița Nr. 26.

Distanța până la toate punctele importante din capitală

  • De la complexul rezidențial „Marinescu” se ajunge până în centrul Chișinăului în cel mult 15 minute cu mașina parcurgând în jur la 6,1 km până la Piața Marii Adunări Naționale.
  • Față de Gara și Piața Centrală din Chișinău complexul se află amplasat la 7,9 km;
  • Față de Gara Feroviară la 8,4 km;
  • La Auto Gara de Nord se ajunge parcurgând - 10,2 km, iar la Auto Gara de Sud – 9,9 km;
  • Aeroportul Internațional din Chișinău este localizat la 18,5 km față de ansamblul rezidențial „Marinescu”.

Prezentarea generală și avantajele complexului

Ansamblul locativ de pe strada Alexandru Marinescu, nr. 38 din Chișinău este prezentat cu o singură clădire de apartamente întemeiată cu Subsol plus Parter plus 5 Etaje locative. Structura constructivă a imobilului este concepută cu o carcasă monolită cu coloane, plăci și diafragme din beton armat. Absolut toți pereții imobilului, atât cei de la exterior cât și pereții interiori și despărțitori sunt realizați din cărămidă de o durabilitate îndelungată de firmă Brikston. Pentru izolația termică exterioară a casei locative este folosită vata minerală, care în plus beneficiază și de capacități fonice.

Ferestrele instalate sunt alese cu profil PVC de marca Salamander, toate au câte șase termo camere și trei rânduri de sticlă termopan cu acoperire low-e, care oferă locuințelor eficiență termică sporită plus protejează încăperile de pătrunderea prafului și a gălăgiei în interiorul apartamentului. Blocul locativ „Marinescu” este dotat cu ascensor modern și dispune de toate spațiile interioare comune complet finisate. Ansamblul rezidențial facilită de sistem de interfon conectat și are o curte amenajată. Toate locurile de parcare sunt oferite doar supraterane și în curte este prevăzut un teren de joacă pentru copii.

Amenajarea și finisajele apartamentelor

Complexului locativ „Marinescu” oferă în vânzare pe piața imobiliarelor noi din Chișinău apartamente cu una și două camere. La dispoziția cumpărătorilor sunt prezentate locuințe cu o cameră cu suprafețele de 23 mp, 27 mp, 32mp și 26,2 mp. Unitățile locative disponibile cu două camere sunt proiectate cu spații de 50 mp. Toate apartamentele sunt oferite cumpărătorilor în versiune de finisare – „La alb”. În interiorul locuințelor toți pereții sunt prelucrați cu amestec uscat. Apartamentele beneficiază de uși de acces blindate, ce sunt instalate la intrare în fiecare locuință.

Sistemul de încălzire este autonom și cu toate instalațiile termice montate și are conectate centrală termică de clasa „A”. Fiecare utilitate este contorizată separat și în apartamente sunt instalate contoare de gaz, contoare pentru electricitate și apometre. De asemenea în locuințe este dotat cablu TV și este internet. Ansamblul rezidențial „Marinescu” este construit de către Compania autohtonă „Poliprim – Grup” S.R.L., această companie a fost înființată în 8 august 2008 și are cu succes finalizate obiecte imobiliare în alte sectoare ale Chișinăului.

Pe pagina web a companie de construcții „Poliprim – Grup” S.R.L. sunt prezentate mai multe materiale utile și alte informații de care ați rămas interesați despre apartamentele complexului locativ din strada Alexandru Marinescu, 38.

Alte surse despre acest Complex

Termen de finalizare str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38?

str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38.

Cine este dezvoltatorul str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 în Chişinău?

Dezvoltator str. O. Ghibu / str. Marinescu, 38 – Poliprim-Grup.