str. Muncești, 316
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Muncești, 316

str. Muncești, 316 pe hartă Chişinău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Numărul de scara2
🟧 Spațiu de parcareterestră
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Spaţiu apartamente32.3–51.8 m2

Informații despre Complexul locativ

Complexul Rezidențial de pe strada Muncești, 316 se amplasează nu departe de Șoseaua Muncești, la sectorul Botanica.

Dezvoltatorul „Poliprim-Grup” propune spre vânzare apartamente finisate „în variantă albă”, locuințele sunt oferite cu planimetrii cu o cameră sau cu două camere.

Cumpărătorii pot alege locuințe între spațiile totale de 32-52 mp, ce sunt echipate cu cazane individuale pe gaz, și au instalate geamuri termopane cu șase camere și trei rânduri de sticle, cu interfoane conectate și cu fir de telefonie, cu cablu pentru TV și cu internet.

Curtea Ansamblului Rezidențial din str. Muncești, 316 este complet amenajată, pe teritoriu sunt prevăzute locuri de parcare deschise și este organizat un teren de joacă pentru copiii locatarilor.

Clădirea locativă este construită conform unei tehnologii cu carcasă monolită din beton armat și cu pereții din blocuri din beton celular autoclavizat. Sunt efectuate lucrări pentru încălzirea casei, anume există termoizolare exterioară cu plăci de vată minerală.

Lângă imobiliarul nou construit este un liceu și o alimentară și nu atât de departe se află o farmacie și câteva magazine cu mărfuri diferite .

Unde se află ?

str. Muncești, 316.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. Muncești, 316 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. Muncești, 316 din Chişinău?

Dezvoltătorul str. Muncești, 316 este – Poliprim-Grup.