Bi Plus

Proiecte dezvoltator Bi Plus

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Bi Plus

Compania de construcţii «Bi Plus-G» a fost înregistrată în august 2011. Se ocupă cu proiectarea și construcția tuturor tipurilor de clădiri, montarea comunicațiilor inginereşti și rețelelor conexe (alimentare cu apă, încălzire și aer condiționat), de asemenea efectuează lucrări de electromontare, tencuială, vopsire și cu sticlă.

Compania «Bi Plus-G», datorită experienței și capacităților sale profesionale, permite fiecărei familii să devină proprietar al unei locuințe moderne la prețuri accesibile, cu confort maxim, comoditate și siguranță completă. Luând în considerare cerințele crescute ale clienților pentru locuințele noi, «Bi Plus-G» monitorizează cu strictețe respectarea calităţii construcției și fiabilitatea tuturor clădirilor aflate în construcție, asigurând durabilitatea maximă și funcționalitatea obiectelor respective. În acest scop se utilizează mașini și echipamente avansate, se folosesc materiale de construcție excelente și se îndeplinesc, cu exactitate, toate obligațiile contractuale.

Fiecare obiect are o carcasă din beton armat monolit, iar pereții exteriori sunt construiți din blocuri BCA de înaltă calitate, cu o grosime de 30 cm. Toate clădirile au o structură bazală ireproşabilă, iar partea exterioară a clădirii se izolează întotdeauna cu vată minerală. În încăperi sunt instalate ferestre cu cinci camere, cu profile din PVC, iar geamurile au 3 straturi și posedă proprietăţi energoeficiente, asigurând o izolare termică excelentă și economii la întreținerea imobilului în viitor.

Numeroasele oferte de la «Bi Plus-G» vor ajuta neapărat oricărei familii din Republica Moldova să-şi aleagă, astăzi, cea mai potrivită opțiune, reieşind din posibilitățile și solicitările proprii. Cumpărând un apartament de la compania «Bi Plus-G» înseamnă să beneficiați de o garanție clară a calității, fiabilitate și siguranță a viitoarei case proprii, precum și comoditate excelentă și confort suplimentar pentru o viață mai bună!