Bloc locativ Royal Kiev
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
stradela Aerodromului, 2

Bloc locativ Royal Kiev pe hartă Chişinău

Stadiul construcției Bloc locativ Royal Kiev

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Bloc locativ Royal Kiev - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Bloc locativ Royal Kiev - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Bloc locativ Royal Kiev - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Bloc locativ Royal Kiev - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 încălzireindividual
🟧 Lift1 pasager Otis
🟧 Numărul de scara1
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Termoizolarevata minerala

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente48
🟧 Spaţiu apartamente32,5–66,4 mp

Informații despre Complexul locativ

Locație

Blocul locativ „Royal Kiev” se află construit foarte comod la intersecția străzii Kiev cu strada Tudor Vladimirescu, la sectorul Râșcani, în municipiul Chișinău.

Descrierea zonei de amplasare a imobilului și infrastructura ei

Ansamblul Rezidențial „Royal Kiev” este localizat într-o zonă extrem de apreciată, în plină dezvoltare, cu acces rapid la toate facilitățile capitalei.

Foarte aproape de blocul locativ se găsesc absolut toate punctele de interes de care are nevoie o familie fericită pentru o viață absolut împlinită.

Nu departe de clădirea locativă funcționează - la alegere un număr mare de organizații educaționale și instituții de învățământ. În acest cartier se află următoarele grădinițe de copii: grădinița nr. 76 și nr. 5, este grădinița – creșă nr. 88 și se află centrul de copii „Smart Start Kids Academy”, precum și sunt astfel de licee: Liceul Muzical „Ciprian Porumbescu”, Liceul Teoretic „M. Sadoveanu”, Liceul Tehnologic „Beniamin Zeev Herțli”, Liceul Teoretic Alecu Russo, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” și foarte aproape se află Universitatea de Educație Fizică și Sport de Stat.

Destul de aproape de apartamentele Complexului locativ „Royal Kiev” se află Manejul Sportiv de atletică ușoară și Parcul Memorial Șipca.

În acest cartier se află destul de multe magazine alimentare și sunt astfel de centre comerciale ca: Nirvana, Maximum, PanCom, Soiuz și Loial. La fel aici sunt multe cafenele, restaurante, este fast food-ul MсDonald’s și sunt cluburi de noapte și diverse locuri de agrement.

Nu departe se află câteva clinici dentare, centre medicale, farmacii și secții bancare.

Căi de transport

Ansamblul Rezidențial „Royal Kiev” este construit imediat la intersecție cu strada Kiev pe unde circulă foarte mult transport în comun cu rute directe spre centrul capitalei și către alte sectoare a Chișinăului. Din acest punct este foarte ușor de ajuns la toate punctele de interes inclusiv și cu transport personal.

Până la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt de parcurs în jur la 14,8 km. Până la Gara Feroviară sunt – 4,4 km. Gara Auto Nord se află la o distanță de doar 2,4 km iar Gara Auto de Sud este la – 8,6 km.

Până la Piața Marii Adunări Naționale sunt de parcurs 2,9 km în maxim 5 minute prin Bulevardul Grigore Vieru.

Structura constructivă și caracteristica generală a blocului locativ „Royal Kiev”

Ansamblul Rezidențial „Royal Kiev” constituie un bloc de apartamente, construit în stil modern și foarte atractiv. Clădirea este construită cu 5 nivele locative, cu un etaj la demisol și un etaj la parter. Imobilul dispune de doar o singură scară locativă.

În construcția imobilului sunt folosite cele mai inovative și calitative materiale de construcții și tehnologii moderne. Carcasa casei este realizată din diafragme din beton monolit, care îndeplinesc funcția de rigidizare a construcției. Pereții interiori și compartimentările locuințelor sunt zidide din cărămidă roșie, iar umplutura pereților exteriori este efectuată din blocuri din BCA Ytong (beton celular autoclavizat) cu grosimea de 30 cm. Din exterior pereții construcției sunt izolați termic cu un strat de vată minerală, ce oferă căldură în apartamente iarna și minimizează cheltuielile pentru întreținere. Demisolul clădirii este finisat cu piatră decorativă germană.

Tâmplăria exterioară conține ferestre instalate cu profil PVC cu 5 camere și cu geam termopan în 3 rânduri de sticle, ferestrele instalate sunt de tip – Vitraj.

Amenajarea Complexului Rezidențial și teritoriului adiacent

Ansamblul Blocul de elită „Royal Kiev” este bine amenajat și are o curte îngrijită.

Treptele scării din spațiile comune sunt placate cu gresie din praf de granit. Balustradele sunt efectuate din metal.

Blocul locativ este echipat cu ascensor francez, ultra silențios de marcă OTIS.

La demisolul imobilului sunt prevăzute spații de menire comercială.

Pentru transportul rezidenților în Complex sunt organizate locuri subterane și supraterane de parcare.

Pentru cei mai mici locatari a acestui bloc sunt modern amenajate spații de joacă în curte.

Descrierea unităților locative din Blocul Locativ „Royal Kiev”

Dezvoltatorul imobilului propune spre vânzare un număr total de 48 de unități locative cu scheme confortabile cu una, două și trei camere.

Suprafața apartamentelor cu o cameră este construită de la 33 mp până la 55 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața de la 48 mp până la 66 mp. Și locuințele cu 3 odăi au suprafața de la 76 mp până la 100 mp

Cumpărătorilor li se predau apartamente finisate în versiune – „la alb”, unde pereții sunt prelucrați iar pardoselile sunt turnate și toate lcuințele sunt dotate cu instalații sanitare și instalații termice.

Ușile exterioare din apartamente sunt instalate și sunt efectuate din metal.

În fiecare apartament este instalat câte un cazan termic de marcă Imergas, care asigură sistemul de încălzire autonom și individual. Cazanul instalat este cu ardere dublă, acest fapt economisește până la 30% din consumul de gaze, ce oferă posibilitatea de a controla și minimiza cheltuielile. Și în locuințe cazanele termice sunt conectate la calorifere din oțel, ce sunt montate.

Blocul de apartamente se dă în exploatare cu toate utilitățile branșate și cu conectări la toate rețelele inginerești: la sistemul de apeduct, la curent electric, la țeava de gaze naturale și la sistemul de canalizare. În fiecare apartament sunt instalate separat pentru fiecare utilitate - contoare și apometre individuale.

Apartamentele sunt dotate cu cablu TV și au linie telefonică.

Posibilități accesibile de achitare

Unitățile locative sunt propuse spre vânzare cu posibilitatea de achiziționare – în rate, sau cu achitarea integrală. Și este prielnică - plata cash.

Mai multe detalii despre acest complex

Unde se află Bloc locativ Royal Kiev?

stradela Aerodromului, 2.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc locativ Royal Kiev în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc locativ Royal Kiev din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc locativ Royal Kiev este – Bi Plus.