Resident Construct

Proiecte dezvoltator Resident Construct

0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizate

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Resident Construct

Compania «Resident Construct» constă dintr-o echipă excelentă de oameni creativi și talentați care sunt implicați direct în crearea unei locuințe confortabile, accesibile și practice, combinând cu îndemânare anumite elemente de design exclusivist și de lux. Experți specializați și muncitori calificați, angajați în muncă, construiesc case, care sunt calitativ diferite de alte obiecte de pe piața imobiliară din Moldova. De-a lungul anilor de activitate fructuoasă, «Resident Construct» a reușit să construiască mai mult de 10.000 de m2 de locuințe și aproximativ 2.000 de m2 de locuri de parcare.

În munca lor, meşterii companiei iau în considerare tendințele arhitecturale moderne și respectă cu strictețe toate standardele de calitate necesare, care sunt solicitate în procesul de construcție. Construcția clădirilor rezidențiale este realizată în concordanță cu toate cerințele pentru siguranța seismică, folosind tehnologii inovatoare și materiale verificate, de la branduri bine-cunoscute.

«Resident Construct» se preocupă de obținerea eficienței energetice a fiecărei case aflate în construcție, realizând izolarea termică de înaltă calitate a fațadei și instalarea ferestrelor cu geamuri termopan, ce posedă proprietăţi de economisire a energiei. Toate obiectele se construiesc exclusiv din pereți groși și calzi, ceea ce le oferă viitorilor proprietari de apartamente posibilitatea de a economisi suplimentar în exploatarea ulterioară a proprietății sale.

Aspectul exterior al fiecărui complex, construit de către «Resident Construct», se potrivește perfect arhitecturii Chișinăului și este o completare excelentă a infrastructurii existente.

Sarcina principală a angajaților «Resident Construct» este de a satisface pe deplin toate cerințele clienților, oferind serviciile sale în mod eficient și fiabil. Cel mai mare capital, pe care compania a reușit să-l primească de-a lungul anilor de muncă profesională este încrederea și recomandările clienților mulțumiți. Ei au putut să aprecieze pe măsură îndemânarea specialiștilor, îndeplinirea tuturor angajamentelor luate anterior și calitatea lucrărilor efectuate.

Consultanții dezvoltatorului oferă fiecărui client o gamă largă de cele mai diverse locuințe, precum și ajutor calitativ și recomandări profesionale, pentru a elimina, în timp util, orice posibile nuanțe juridice în procesul de cumpărare a unui apartament de la «Resident Construct». Compania consideră că clientul trebuie să primească mult mai mult decât valoarea bănească pe care a plătit-o!