Complex Midtown
în Chişinău

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ciuflea, 1

Mai detaliat despre bloc

str. Ciuflea, 1 (Complex Midtown)
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Complex Midtown pe hartă Chişinău

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje14
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţiserviciile de concierge, parcare supravegheată, cleaning, servicii de livrare
🟧 încălzireindividual
🟧 Liftlifturi Kleemann
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicărămidă
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi deschisă (93 locuri de maşini)
🟧 Termoizolarevata minerala
🟧 Сurte închisănu

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Camere în apartamente1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Numărul de apartamente88
🟧 Spaţiu apartamente52,8–105,3 mp

Informații despre Complexul locativ

Amplasare

Amplasarea ideală a prestigiosului Complex locativ „MIDTOWN” este așezarea comodă la sectorul Centru pe adresa exactă: strada Ciuflea, 1, or. Chișinău, mun. Chișinău.

Infrastructură

Complexul locativ „MIDTOWN” este înconjurat de o varietate de puncte sociale, puncte comerciale, zone verzi și locuri de interes pentru toate gusturile:

Centre Comerciale: „MÖBEL & KÜCHENLAND”, Magazinul univesal central „UNIC”, „MallDova” „Akai Moldova”, Baby-Hall, ghipermarketul №1, piața centrală, farmacii și multe bănci,

Agreement: restaurante cu bucate moldovenești și сele mai gustoase plăcinte, bucătărie internaționale, sushi, pizza, kebab, berării, cafenele, patiserii, cazino, karaoke şi cluburi de noapte.

Centre medicale: Spitalul clinic minicipial №1 și Centrul stomatologic municipial din Chişinău.

Grădinițe și licee: Grădinițele №23 și №210, Liceul „Gheorghe Asachi”, Centrul de Excelență în Electronică și Energetică.

Vecini strategi: MOLDTELECOM.

Locuri sfinte: peste drum se aflăCatedrala Episcopală Sf. Teodor Tiron - renumită în toată Repubica Moldova.

Căi de transport

Complexul Locativ „MIDTOWN” se află situat la intersecția Bd. Dacia cu str. Сiuflea și str. „31 august” și doar în numărate minute de la Bd. Ştefan cel Mare. Din acest punct se ajunge ușor și repede în restul sectoarelor din Capitală. Până la Gara Feroviară facem 9 minute, până la Autogara Nord – la fel 9 minute. Aeroportul este la o distață de 12 km ce o parcurgem în 15 minute. La Piaţa Marii Adunări Naţionale ajungem în 8 minute cu mașina sau 25 de minute de plăcere pe jos.

Descriere generală a construcţiei

Complexul Locativ „MIDTOWN” de clasă premium are un design ultra modern cu o arhitectură neobișnuit de frumoasă. Fațada Blocului este finisată cu plăci ventilate din granit și cu sticle panoramice. Exteriorul casei este amenajat cu un sistem de iluminare exterioară LED.

Carcasa Complexului Locativ „MIDTOWN” este construită din beton armat. Pereții sunt clădiți din cărămidă de marcă „Brikston”. Clădirea este termoizolată din exterior cu vată minerală bazaltică. Pereții interiori sunt izolați termic și fonic cu vată bazaltică. Blocurile sanitare au hidroizolație și toate pardoselele sunt cu termoizolație.

Apartamentele Complexului Locativ „MIDTOWN” sunt amenajate cu geamuri termopane cu trei rînduri de sticlă în profil REHAU EURO DESIGN și toate au instalate la intrare uși blindate din metal. Sistemul de încălzire este autonom, pe gaz cu instalare a centralelor termice cu un sistem de control a temperaturii în apartament. În locuințe sunt instalate contoare individuale de gaz, apă și electricitate și prize pentru telefon, TV, interfon și internet prin fibră optică.

Amenajarea Complexului locativ

Complexul Locativ „MIDTOWN” are un sistem de acces securizat plus pază particulară și sistem de supraveghere video 24/7. La intrare în bloc funcționează o recepție pentru oaspeți și pentru întâlnirea locatarilor. Blocul este dotat cu ascensoare silențioase moderne de marcă KLEEMAN ce duc până la parcarea subterană.

Pentru automibilele locatarilor în Complex este construită parcare subterană iluminată cu 18 locuri și parcare terestră acoperită cu 75 de locuri.

Complexul Locativ „MIDTOWN” dispune de zone verzi individuale și are amenajat un teren de joacă pentru copii.

Apartamente

Complexul Locativ „MIDTOWN” propune pentru Dumneavoastră 88 de apartamente cu planificări spațioase și moderne „în variantă albă” ce sunt cu o cameră, cu două și trei camere cu astfel de spaţii:

  • Apartamentele cu 1 odaie au un spațiu de 53 mp;
  • Apartamentele cu 2 odăi au un spațiu de: 64,20mp, 67,80mp, 74mp, 76,80mp, 96,90mp, 99,60mp;
  • Apartementele cu 3 odăi au un spațiu de: 68mp, 74mp, 77mp, 97mp,100mp, 105mp.

Geamurile apartamentelor propun o panoramă individuală din fiecare locuință.

Metode de cumpărare a imobiliarului nou

Pentru a afla despre metodele de cumpărare a unui apartament în Complexul Locativ „MIDTOWN”, vă puteți adresa la oficiul secției vânzări ce se află pe aceeași adresă cu blocul locativ „MIDTOWN”.

Mai multă informaţie detaliată despre imobiliarul nou, citiţi pe site-ul oficial al Complexului Locativ „MIDTOWN”.

Unde se afla Complex Midtown?

str. Ciuflea, 1.

Termen de finalizare Complex Midtown?

Complex Midtown – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Complex Midtown.

Cine este dezvoltatorul Complex Midtown în Chişinău?

Dezvoltator Complex Midtown – Midtown.