M.V. Construct Service

Proiecte dezvoltator M.V. Construct Service

1 proiect
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte curente

1 proiect

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator M.V. Construct Service

Compania de construcţii «M.V. Construct Service» a fost înființată în februarie 2016 și, în ciuda tinereții sale, a reușit să adune o echipă destul de profesională din constructori cu experiență și manageri de diferite niveluri, care ajută locuitorii Moldovei să-și cumpere propriile locuințe la prețuri accesibile.

«M.V. Construct Service» este o companie de construcții de nouă generație, cu viziune europeană și abordare modernă, implementând tot ceea ce este mai bun în acest domeniu pe piața imobiliară din Moldova. Activitatea profesională a dezvoltatorului este orientată preponderent spre satisfacerea nevoilor clienților săi, având în vedere cererile și dorințele acestora la fiecare etapă a construcției.

Structura funcționării dezvoltatorului este determinată de utilizarea sistemelor și metodelor moderne, care corespund standardelor stricte de construcție, precum și folosirea materialelor de înaltă calitate și a personalului calificat. «M.V. Construct Service» construieşte în zone ecologic pure din capitala Moldovei, oferind clienţilor săi imobile confortabile, calitative si sigure, cu o privelişte excelentă din fereastră, posedând infrastructură bună si accesibilitate adecvată la transport.

Apartamentele de la compania «M.V. Construct Service» se remarcă prin planificările sale interesante și sunt predate clienților într-un finisaj alb de înaltă calitate, care permite viitorilor proprietari să-și aranjeze interiorul la propria discreție.

Achitarea costului apartamentului poate fi integrală și acest lucru prevede reduceri substanțiale de la dezvoltator sau se permite cumpărarea locuinței în rate, precum și cu ajutorul împrumuturilor ipotecare de durată. Astăzi, orice familie moldovenească va putea găsi, fără griji suplimentare, proprietatea imobiliară potrivită la compania «M.V. Construct Service» şi va fi mulţumită de o asemenea alegere încă mult timp înainte!