M.N.K. Construction

Proiecte dezvoltator M.N.K. Construction

Construiește începând cu 2013
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator M.N.K. Construction

«M.N.K. Construction» este o companie moldo-turcă, care a devenit cunoscută pe piața imobiliară din Moldova începând cu anul 2012. Compania de construcții edifică obiecte de calitate, cu destinaţie rezidențială, industrială și comercială. Într-o perioadă scurtă de prezență pe piața moldovenească, compania a reușit deja să câștige încrederea clienților și a putut să se recomande ca o structură sigură și stabilă.

Actualmente «M.N.K. Construction» este capabilă să propună tuturor clienților condițiile cele mai favorabile de colaborare și posibilitatea de a-şi achiziționa apartamentul de vis. Acest lucru se datorează potențialului companiei, experienței îndelungate în industria construcțiilor și a investițiilor, precum și abordării individuale a fiecărui client.

De-a lungul anilor de muncă reușită și fructuoasă, colaboratorii «M.N.K. Construction» au construit și vândut mai mult de 40.000 de metri pătrați de locuințe calitative și peste 20.000 de metri pătrați de bunuri imobiliare comerciale. În Turcia, aceasta munceşte deja 30 de ani și întotdeauna în faza de construcție există câteva obiecte (ansambluri rezidențiale, bănci, centre comerciale, birouri, etc.), iar la etapa de planificare și discuții, multe alte proiecte.

Având în vedere condițiile concurenței acerbe, «M.N.K. Construction» nu se oprește ci se dezvoltă constant, căutând cele mai bune condiții și oportunități pentru clienți și investitori. Compania este întotdeauna capabilă să rezolve problemele de complexitate diferită în mod global și să realizeze un ciclu complet de servicii furnizate cu resurse proprii. Procesul oricărui proiect de construcție începe cu alegerea minuţioasă a terenului, analiza detaliată a planului viitorului obiect și se încheie cu o abordare specială a vânzării imobilului construit.

La fiecare etapă a construcției se iau în considerare dorințele viitorilor proprietari ai apartamentelor sau deţinători ale spațiilor comerciale. Aceştia pot fi persoane din diverse straturi sociale ale populației, care sunt interesate de bunuri imobiliare pentru clasa de mijloc sau de locuințe din categoria "lux". Toți clienții «M.N.K. Construction» obţin exact ceea la ce se așteptau sau chiar mult mai mult!