Bloc Locativ Gardenia Residence
în Chişinău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. A.Cosmescu, 34

Mai detaliat despre blocul

str. A.Cosmescu, 34 (Gardenia Residence)
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Bloc Locativ Gardenia Residence pe hartă Chişinău

Documente ale obiectului

Переводы официальных документов на русский язык размещены в ознакомительных целях и не имеют юридической силы
Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case1
🟧 Numărul de etaje5
🟧 Tehnologia construcțieibeton armat
🟧 Facilităţiterenuri de joacă pentru copii
🟧 Liftnu
🟧 Numărul de scara1
🟧 Perețicărămidă Brikston
🟧 Spațiu de parcaresubterană
🟧 Termoizolarepolistiren de 10 cm
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Numărul de apartamente22
🟧 Spaţiu apartamente36–74 mp

Informații despre Complexul locativ

Localizarea complexului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Gardenia Residence” se află localizat într-o zonă foarte verde din cartierul telecentru al sectorului Centru, într-o zonă destul de liniștită a capitalei, pe strada Alexandru Cosmescu, numărul 34, în orașul Chișinău.

Avantajele localizării și facilitățile zonei

Complexul de locuințe „Gardenia Residence” este construit într-o zonă cu o infrastructură perfect dezvoltată, cu o mulțime de puncte de interes comercial, social și educațional în apropiere. Și locul de amplasare a casei rezidențiale oferă acces facil către toate punctele importante din capitală și către toate sectoarele Chișinăului.

Imediat lângă blocul locativ se află Grădinița de copii Nr. 15 și pe o rază de până la 1,2-1,3 km se găsesc Grădinițele Nr. 227 (1,2 km pietonal), Grădinița nr. 7 (1,3 km), Grădinița 78 (1,1 km) și Centrul de dezvoltare și distracții pentru copii „Panda Kids” (1,6 km), de asemenea în apropiere de casă se găsesc și alte organizații educaționale: Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”, Liceul „Titu Maiorescu”, Liceul Teoretic „C. Sibirschi”, Centrul Municipal de Excelență, USMF casa albă, Academia de Poliție „Ștefan cel Mare” și este complexul sportiv „Dinamo”.

În zona de amplasare a ansamblului de locuințe „Gardenia Residence” este o mare densitate de organizații medicale și funcționează multe farmacii, spre exemplu doar câteva instituții medicale cu care se învecinează complexul: Spitalul Republican al Ministerului de Afaceri și Spitalul Feroviar, Spitalul Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga” și Centrul Medici De Familie Nr. 7, Spitalul „MedExpert” și Clinica De Chirurgie Estetică Neogen.

În apropiere de locuințe funcționează frizerii, sunt bănci și bancomate, se găsesc magazine alimentare și este market-ul Fidesco, supermarket-ul Nr. 1, la doar 1000 de metri se află Piața de Păsări, sunt multe pizzerii, cafenele și restaurante. Magazinul „Unic” și Piața Centrală se află la doar 2,3 – 2,5 km de la complexul locativ. Iar până la centrul comercial și de agrement „Shopping MallDova” sunt – 2,5 km.

De la complex este foarte simplu și ușor de ajuns către centrul orașului datorită diverselor rute de troleibuz, autobuz și maxi taxi, care foarte des circulă și de asemenea este acces foarte rapid și cu transportul personal, deoarece de la casa rezidențială până la Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt sunt de parcurs doar 2,1 km.

Vă oferim lista cu distanțe către punctele importante din Chișinău, care pot fi parcurse cu mașina de la complexul rezidențial „Gardenia Residence”:

  • până la Piața Marii Adunări Naționale – 3,4 km;
  • până la Gara Feroviară – 3,1 km;
  • până la Gara Centrală – 2,6 km;
  • până la Gara Auto de Sud – 3,9 km;
  • până la Gara Auto de Nord – 4,1 km;
  • până la Aeroportul Internațional din Chișinău – 12,1 km.

Cunoștință cu complexul locativ și o scurtă prezentare tehnică

Proiectul arhitectural al ansamblului rezidențial de elită „Gardenia Residence” este conceput cu o clădire rezidențială de un aspect modern și atractiv. Construcția imobilului este structurată cu un regim de înălțime diferit pe două părți: Demisol plus Parter plus 5 etaje locative. Înfățișarea blocului locativ se deosebește prin stilul său contemporan cu elemente de culoare gri placate pe fațada de culoare albă astfel formând o combinație excelentă plus foarte ergonomic se privesc balcoanele deschise, ce sunt complet finisate și dispun de balustrade din sticlă securizată.

La construcția blocului imobiliar sunt folosite doar materiale de calitate înaltă și sunt utilizate tehnologii din domeniu de ultimă generație. Blocul imobiliar se bazează pe o carcasă structurată din beton armat și pentru umplutura pereților exteriori și pentru zidăria pereților interiori este folosită cărămida Brikston, care dispune de capacități sporite de izolare termică și fonică și se deosebește prin facilitățile sale de durabilitate îndelungată. Pentru închiderile perimetrale exterioare a blocului este aplicat calitativ un sistem de izolare fonică, care este realizat din polistiren și are grosimea de 10 cm. Un rol important pentru a menține temperatura în interior joacă calitatea ferestrelor instalate, la blocul ansamblului locativ „Gardenia Residens”, tâmplăria exterioară instalată dispune de profil din PVC ce are sticlă termopană peste care este aplicată pelicula low-e, care reprezintă un strat microscopic de oxid de metal, ce permite pătrunderea luminii în interior și blochează scurgerea căldurii din interior spre exterior, astfel temperatura caldă a aerului este menținută îndelungat în locuințe.

În curtea ansamblului de locuințe „Gardenia Residence” copiii se vor juca la locuirile special amenajate pentru ei și acestea dispun de un grad înalt de siguranță.

În timpul verii transportul personal al rezidenților va fi apărat de razele solare și iarna mașina Dvs va fi protejată de ger și zăpadă, deoarece locurile de parcare din complexul locativ sunt organizate subterane, de asemenea în subteran există prevăzute și spații tehnice și spații de depozitare.

Suprafețele apartamentelor, dotări, instalații și conectări

Datorită faptului că ansamblul locativ „Gardenia Residence” este proiectat cu un număr mic de unități locative, aici este un ambient familial cu multă liniște, confort și intimitate. În total în complex sunt prevăzute 22 de apartamente spațioase cu scheme excepțional gândite, acestea au planificări reușite și foarte funcționale. Apartamentele au planificări cu una, două și trei camere și toate unitățile locative sunt prevăzute cu debara.

  • Pentru apartamentele cu o singură cameră sunt proiectate două tipuri de modele și acestea sunt prezentate cu suprafețele de 36,1 mp și 42,8 mp;
  • Suprafața locuințelor cu două camere este prevăzută de 58,3 mp;
  • Spațiul apartamentelor cu trei camere este de 74,6 mp.

În vânzare sunt prezentate apartamente în versiune de finisare – la alb, unde toate tavanele și toți pereții interiori sunt ideal nivelați, sunt prelucrați cu amestec uscat și sunt gata pregătiți pentru finisarea de finiș cu tapet sau cu fon sau cu vopsea lavabilă. Toate pardoselile sunt turnate cu sapă și rămâne doar să fie placat parchetul sau gresia.

La momentul predării cheilor de la apartamente cumpărătorilor, fiecare dintre locuințe beneficiază de uși din metal de calitate superioare instalate la intrare.

Pentru sistemul de încălzire au fost alese cazane individuale pentru fiecare unitate locativă aparte, pentru a oferi locatarilor posibilitatea de a-și încălzi locuința personal în conformitate cu necesitățile familiei. Toate cazanele sunt moderne, sunt dotate și instalate în apartamente și sunt oferite de la firma „Motan”.

Blocul locativ se dă în exploatare cu toate utilitățile racordate și contorizate separat, în fiecare apartament este branșament la sistemul de alimentare cu apă și sunt instalate apometrele, este conectare la sistemul de amenajare cu gaz și curent electric și sunt instalate contoarele, precum și este conectare la sistemul de canalizare.

Compania de construcții a proiectului imobiliar „Gardenia Residence” are grijă de cumpărătorii locuințelor sale și oferă metode de achitare flexibile cu posibilitatea de achitare în rate pe o perioadă de până la doi ani.

Pentru a afla mai multe detalii și alte informații amănunțite despre locuințele complexului locativ „Gardenia Residence”, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului și să luați legătură direct cu Dezvoltatorul.

Unde se află Bloc Locativ Gardenia Residence?

str. A.Cosmescu, 34.

Termen de finalizare Bloc Locativ Gardenia Residence?

Gardenia Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bloc Locativ Gardenia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bloc Locativ Gardenia Residence din Chişinău?

Dezvoltătorul Bloc Locativ Gardenia Residence este – Gardenia Residence.