Cubaj Prim

Proiecte dezvoltator Cubaj Prim

Construiește începând cu 2010
0 proiecte
în construcție
2 proiecte
finalizat

Proiecte finalizate

2 proiecte

Despre dezvoltator Cubaj Prim

Compania «Cubaj Prim» a fost înființată la jumătatea anului 2010 și se ocupă de construcția imobilelor rezidențiale. În plus, organizaţia proiectează toate tipurile de construcţii și structuri inginereşti, precum și efectuează lucrări de reconstrucție, renovare și restaurare a diverselor clădiri.

În activitatea sa zilnică «Cubaj Prim» respectă strict standardele internaționale de calitate, în domeniul construcțiilor și menține reputația unui constructor responsabil a imobilelor de clasă superioară, în capitala moldovenească. Toate clădirile și edificiile companiei «Cubaj Prim» se construiesc doar din materiale moderne și de înaltă calitate, de la producători renumiţi, folosind metode și abordări noi, aplicate în această industrie.

De regulă, clădirile sunt executate pe baza unei carcase din beton armat monolit, care are rezistenţă seismică suplimentară, iar fațadele sunt izolate calitativ, cu plăci speciale din polistiren expandat. Ferestrele au geamuri cu proprietăţi energoeficiente, în profile din material plastic compozit, care contribuie la conservarea căldurii și la protejarea locatarilor de sunete străine.

Fiecare complex rezidenţial de la «Cubaj Prim» este echipat cu un lift spaniol silențios şi un sistem modern de supraveghere video, care asigură securitatea și liniştea rezidenților și oaspeților acestora. Pe teritoriul, cu atenție păzit, din jurul clădirilor construite sunt prevăzute locuri de parcare pentru autoturisme private, o zonă de relaxare și un teren de joc pentru copii.

A-şi cumpăra un apartament în oricare dintre proiectele «Cubaj Prim» îşi pot permite majoritatea familiilor din Moldova, deoarece prețurile sunt destul de rezonabile și există mai multe opțiuni de credit ipotecar. Transformarea visului despre propria locuinţă în realitate devine astăzi posibilă cu compania «Cubaj Prim»!