Construct Imobil Prim

Proiecte dezvoltator Construct Imobil Prim

Construiește începând cu 2011
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Construct Imobil Prim

Compania de construcţii «Construct Imobil Prim» a fost înfiinţată la începutul anului 2011. De-a lungul întregii perioade de activitate cu succes, echipa specialiștilor companiei tinde să asigure fiecărei familii moldovenești imobile moderne, sigure și calitative, la prețuri accesibile.

În prezent «Construct Imobil Prim» construieşte si vinde propriile apartamente, concentrându-se pe nevoile actuale ale oamenilor, oferind clienţilor săi apartamente noi cu confort sporit, planificări comode şi locaţie excelentă. În munca sa, meşterii dezvoltatorului utilizează standarde europene înalte în domeniul construcțiilor, doar materiale testate și mijloace tehnice moderne.

Obiectivul principal al сompaniei «Construct Imobil Prim» este de a oferi cetățenilor Republicii Moldova un produs finit de calitate sub formă de bunuri imobile de încredere, care să asigure fiecărui proprietar o viaţă fericită mulţi ani buni. Acest lucru se confirmă pe deplin în toate proiectele dezvoltatorului, începând de la amplasarea clădirii (infrastructură și reţea de transport) până la amenajarea zonei adiacente (parcare, zonă de recreere și locuri de joacă).

Proiectele implementate de «Construct Imobil Prim» se caracterizează printr-un stil deosebit, care permite obiectelor dezvoltatorului să se evidențieze printre alte oferte, ce binemeritat intră în câmpul atenției suplimentare a noilor clienți. Iar prețul minim per metru pătrat oferă companiei o cerere constantă la apartamentele sale.

Astăzi, orice client cointeresat îşi va putea găsi locuinţa la compania «Construct Imobil Prim» corespunzător gustului și nevoilor sale. Iar dezvoltatorul va face tot posibilul pentru ca fiecare proprietar de imobil să poată aborda un stil de viață complet nou, savurând alegerea realizată corect.