Complex Drăgălina
în Chişinău

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Grenoble, 259/1-15, 255/1-3

Mai detaliat despre blocuri

Faza I
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Grenoble, 259/1 (bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2011 tr. 4
Indisponibil
Faza II
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Grenoble, 259/4 (bloc 4)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2011 tr. 4
Indisponibil
Faza III
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Grenoble, 259/11 (bloc 11)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2013 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Complex Drăgălina

2 camere
65 m2
indisponibil
3 camere
120 m2
indisponibil

Complex Drăgălina pe hartă Chişinău

str. Grenoble, 259/1-15, 255/1-3

Stadiul construcției Complex Drăgălina

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — martie 2019

Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 1, martie 2019
Spot 1
martie 2019
Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 2, martie 2019
Spot 2
martie 2019
Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 3, martie 2019
Spot 3
martie 2019
Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 4, martie 2019
Spot 4
martie 2019
Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 5, martie 2019
Spot 5
martie 2019
Stadiul construcției Complex Drăgălina - Spot 6, martie 2019
Spot 6
martie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Numărul de case18
🟧 Numărul de etaje11
🟧 Tehnologia construcțieicadru monolit
🟧 Facilităţigrădinițe, școli, clinici, cafenele, magazine, piață, acces la transportul public în toate direcțiile
🟧 Liftda
🟧 Spațiu de parcaresubterană şi terestră
🟧 Сurte închisăda

Despre apartamente

🟧 Finisarea apartamentelorîn versiune albă
🟧 Inălțimea tavanului2,7 m
🟧 Spaţiu apartamente30–500 mp

Informații despre Complexul locativ

Adresa

Unul din сele mai comode şi moderne dintre imobiliarele noi de pe piaţa Republicii Moldova este Complexul Locativ „Drăgălina” de pe strada Grenoble 255/1, 255/2, 255/3 de la sectorul Botanica din oraşul Chişinău.

Infrastructura

Complexul Locativ „Drăgălina” este amplasat în una din сele mai curate, liniştite şi verzi zone a oraşului Chişinău la sectorul Botanica. Aici este o infrastructură bine dezvoltată, bogată cu multe puncte de interes cât pentru adulţi atât şi pentru copii. Casele Complexului Locativ se află în preajma Parcului Valea Farmecelor şi nu atât de departe de Grădina Zoologică. Puţin mai departe este Muzeul Satului şi Grădina Botanică unde puteţi savura natura pitorească şi neobişnuită, unde puteţi face sport, respira aer proaspăt, face plimbări plăcute cu copiii şi familia, puteţi pescui la lacul Grădinii Botanice şi organiza frigărui în apropierea louinţei sale.

În împrejurimea blocurilor este o varietate de restaurante, cafenele şi baruri cu diferite bucătării: bucătărie naţională, europeană, japoneză pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

În apropierea Blocurilor Locative funcţionează o piaţă mare, câteva markete aşa ca Green-Hills market, minimarkete non- stop şi alimentare, multe magazine cu un spectru larg de mărfuri, farmacii, unitaţi bancare, policlinică. Nu atât de departe se află Centrul Comercial „Palmira” şi Metro Cash & Carry Chisinau 2.

Micuţii locătari ai Complexului locativ „Drăgălina” sunt aşteptaţi la Centrul de creaţie al copiilor „Luceafărul” din apropiere, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic „Mihai Grecu” şi Liceul Teoretic „Traian”. Grădiniţele de copii №153, №151, №104 şi alte grădiniţe particulare.

Peste drum prin starada Grenoble se află Serviciul Hidrometeorologic de Stat, staţia de alimentare „Bemol” puţin mai departe pe este Biblioteca publică „Traian” şi Teatrul „De pe strada Trandafirilor”.

Căi de transport

Complexul locativ „Drăgălina” este situat la sfârşitul străzii Grenoble în imediata apropiere de intersecţia cu stada Cuza Vodă şi lângă cercul care uneşte strada Valea Crucii şi Drumul Băcioiului. Staţia de transport public se află chiar în faţa geamurilor caselor Complexului Locativ doar în câţiva paşi. Aici circulă multe rute de transport public ce leagă acest punct al Capitalelei cu alte sectoare. De aici ajungem foarte repede în primul rând până la aeroport, facem nu mai multe de 10 minute. Gara feroviară este în aproximativ 14 minute. Autogara Nord se află la o distanţă de 10 км şi avem posibilitatea de a junge acolo prin trei căi în numai 17 minute.

Din centrul oraşului de la monumentul Ştefan сel Mare şi Sfânt până la Blocurile Complexului Locativ „Drăgălina” facem în jur de 18-23 minute şi putem veni prin Bulevardul Dacia, sau pe strada Nicolaie Testemiţeanu sau pe strada Gheorghe Asachi până la starada Grenoble.

Informaţii generale şi amenajarea Complexului

Complexului Locativ „Drăgălina” este construit din сele mai calitative şi inovaţionale materiale de consctrucţii. Acest Complex de trai este compus din 18 blocuri locative cu pracări subterane luminate cu două etaje are videosupraveghere şi predispune de debarale de la 2,5 mp până la 10 mp.

În curtea Complexului sunt locuri de joacă pentru copii, alei şi spaţii verzi pentru plibări, teritorii de relaxare şi parcare exterioară păzită. Clădirile sunt amenajate cu ascensoare până la nivelele parcării subterane. În incinta Complexului funcţionează un fitnes centru cu bazin şi sunt multe spaţii comerciale ce oferă servicii în diferite domenii. Apartamentele blocurilor au uşă metalica la intrare, geamuri termopan, incălzire autonomă şi aspecte foarte comode. Liniştea şi securitatea locătarilor este păzită 24 de ore din 24.

Apartamente

Apartamenetele blocurilor locative sunt date în expluatare în versiune albă ce vă dă pisubilitatea de a vă realiza designul individual. Apartamentele de vânzare pot fi cu două camere şi trei camere:

  • Apartamentele cu 2 camere sunt oferite cu o suprafaţă între 65 mp până la 80 mp;
  • Apartementele cu 3 cameră sunt oferite cu o suprafaţă între 120 mp până la 123 mp.

Locuinţele Complexului Locativ „Drăgălina” au o abordare modernă, toate sunt luminoase şi spaţioase, unele apartamente dau posibilitatea de a face o mică replanificare după gustul şi dorinţa Dumneavoastră.

Vânzare apartamente

Pentru a procura imobil nou în incinta Complexului Locativ „Drăgălina” vă puteţi adresa la Secţia de vânzare a dezvoltătorului „ELITA-5 Group”, ce se află pe aceeaşi adresă.

Mai multă informaţie detaliată puteţi afla pe site-ul oficial al Complexul locativ „Drăgălina”.

Acest proiect mai este numit și Dragalina.

Unde se află Complex Drăgălina?

str. Grenoble, 259/1-15, 255/1-3.

Termen de finalizare Complex Drăgălina?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 10, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7, bloc 8, bloc 9, bloc 11, bloc 12, bloc 13, bloc 14, bloc 15, bloc 255/1, bloc 255/2, bloc 255/3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Complex Drăgălina în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Complex Drăgălina din Chişinău?

Dezvoltătorul Complex Drăgălina este – Elita-5 Group.