Comimobil

Proiecte dezvoltator Comimobil

Construiește începând cu 2008
0 proiecte
în construcție
1 proiect
finalizat

Proiecte finalizate

1 proiect

Despre dezvoltator Comimobil

Compania «Comimobil» a fost înființată la mijlocul anului 2008 și își desfășoară cu succes activitatea pe piața construcțiilor din Republica Moldova. Specialiștii companiei construiesc o varietate de obiecte rezidențiale, realizându-şi obiectivele în mod eficient, rapid și cu maximă responsabilitate. Meșterii «Comimobil» se disting printr-un nivel înalt de profesionalism și abilitatea de a rezolva cele mai dificile sarcini, stabilite anterior, rezultatul cărora este apreciat merituos de către clienţii dezvoltatorului, mulți ani în şir.

Blocurile rezidențiale, construite de companie, se evidenţiază prin arhitectură modernă, securitate sporită și facilități suplimentare, care satisfac pe deplin nevoile cumpărătorului imobiliar de astăzi. «Comimobil» niciodată nu face compromisuri în ceea ce privește materialele de construcție folosite, tehnologiile utilizate și tendințele designului modern.

În fiecare obiect construit se folosesc mărci de beton de înaltă rezistență, coloane monolitice și centuri antiseismice din beton armat, iar suprapunerile între etaje se bazează pe o structură fără punți. Acest lucru permite companiei «Comimobil» să construiască clădiri fiabile și sigure, cu gradul cel mai ridicat de rezistență seismică.

Utilizarea cazanelor moderne econome, precum și montarea ferestrelor de înaltă calitate cu cinci camere şi stratificare selectivă asigură caracteristici de izolare termică și fonică ridicată ale încăperilor, reducând în mod semnificativ costurile pentru încălzire și aer condiționat.

În complexele sale rezidențiale, «Comimobil» instalează ascensoare hidraulice silențioase de la producători cu renume mondial și sisteme moderne de supraveghere video. Teritoriul închis și paza 24/24 de ore fac casele pentru viitorii locatari maximal de sigure, convenabile și confortabile.

Și complementar față de toate avantajele imobilelor de la compania «Comimobil», se poate lua în considerare amplasarea ideală a clădirilor rezidențiale, unde există toată infrastructura necesară pentru o persoană modernă, o vedere minunată asupra orașului și reţele convenabile de transport.